Ten film w poruwnaniu z innymi horrorami ma niesamowity klimat, który mnie osobiście przeraził. Jak dla mnie jeden z najlepszych horrorów pOLECAM!!
Jak dla mnie tez jeden z najleprzych horrorow! Klimat super! Warto obejrzec. 10/10 !
ja nie podzielam waszego entuzjazmu...momentami sie nudzilam tylko koncówka byla straszna a reszta...jak dla mnie ten film byl przereklamowany
straszna nuda... oglądałam razem z przyjaciółmi i usłyszałam, że się nie znam. Ale co ja poradzę na to, że się wynudziłam niemiłosiernie?
popieram, właśnie tak zrobione filmy, jak dokument, mogą wywoływać w ludziach jakieś łębsze emocje :P
jest to jedyny film jaki ogladalem, ktory byl w stanie mnie wystraszyc. Naprawde polecam. (Nie ogladajcie 2 czesci!!!)
Bardzo fajny. Ma niepowtarzalny klimat. Nowatorstwo wykonania tak bardzo przypadło mi do gustu, że stworzyłem amatorski film na jego podstawie. Można go ściagnąć z mojej stronki. Tylko nie spodziewajcie się czegoś dobrego. To mój pierwszy film.
http://www.filmweb.pl/Szukaj%B1c,prawdy,(2005),www,FilmUrls,id=245890 [www.filmweb.pl/Szukaj%B ...]
Klimat i sam pomysł z zaginięciem bohaterów oceniam bardzo wysoko. Ale cała reszta i naciągany schemat "wyłącz tą pieprzoną kamerę!" i odpowiedzi "nie wyłączę bla bla i ryczy" to już nie. Ogólnie jako horror 7, jako film pokazujący ludzkie zachowanie w tego typu sytuacjach 9 więc średnia 8. Polecam tym, którzy wiele o nim słyszeli ale nie oglądali, kultowy choć po czasie nie rewelacyjny.