PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=847}

Blair Witch Project

The Blair Witch Project
1999
6,3 126 tys. ocen
6,3 10 1 126394
6,1 44 krytyków
Blair Witch Project
powrót do forum filmu Blair Witch Project

Obejrzalam ten film tylko raz, mając 15 lat. Nigdy wiecej sie nie odważylam. Do dzis pamietam strach i lęk, który towarzyszyl mi po filmie. W zyciu sie tak nie bałam.

ocenił(a) film na 9
kiniawisniarowska

A ja po kilkunastu latach przerwy zaryzykuję i odnowię seans ... Ale w sumie bardziej mnie przestraszył Hellraiser , Child's Play (Laleczka Chucky) , Darkness (Ciemność) no i legendarny Poltergeist (Duch) z 1982 r. Wiadomo jednak, człowiek był wtedy młody to i takie filmy bardzie trafiały do wyobraźni ...

ocenił(a) film na 10
kiniawisniarowska

Fajnie, że są tacy jak ja :) Mój pierwszy obejrzany horror, dodatkowo starsza siostra wystraszyła mnie, że to autentyczna historia, a wiedźma grasuje również w moich okolicznych lasach. Kładąc się spać, miałem przed oczami Mike'a odwróconego do ściany, tą słynną przemowę Heather oraz widziałem ciemny las, te wszystkie naturalne odgłosy i szelesty... Kisiel w gaciach max. Po tylu latach wchodzę i czytam te komentarze większość to mi się przykro robi. Jak można krytykować tą produkcję? To nie jest film. Pseudo dokument. Miał wiać amatorszczyzną i być realistyczny. Ja do dzisiaj czuje ten klimacik jak o tym filmie myślę. Zresztą - twórcy tego filmu mają to wszystko gdzieś, ustawili siebie i dzieci do końca życia. Dali grosze, a dostali miliony. Proste :D

ElGladiator

Ja również oglądałam go myśląc że to prawdziwe nagranie :/ tak mi przekazał y koleżanki i pewnie same tak myślały. Dopiero po latach dowiedziałam się że to bujda haha