... tam trzymał w napięciu troche. Czekalo sie co sie stanie dalej, z minuty na minute. Lecz koncowka spieprz ... cale oczekiwanie na rozwoj akcji. Nie wiadomo co ich wszystkich tam zalatwilo. No dno totalne.
Chyba właśnie w tym filmie o to chodziło że nie wiadomo kto, lub co ich tam załatwiło. Nie wiem jak oglądałeś film, ale głównym wątkiem było to, że bohaterowie wybierają się aby nakręcić dokument o Wiedźmie, która porywała i torturowała dzieci w lesie. Przecież oni później trafili i chodzili po lesie : ) I możliwe właśnie, że to ta Wiedźma ich załatwiła ; ) Pozdrawiam
To to ja wiem Mithrellas, że na pewno prawdopodonie to ta wiedźma ich załatwiła. Z całego filmu wkurzająca ta końcówka w domku jak jeden z nich stał jak kołek w kącie ;) Wiadomo że czarownice umieją żucać zaklęcia. Albo po prostu się odlewał w rogu ;D ;D Pewnie potem ich zjadła wszystkich ;D
Po obejrzeniu jedynki odmówiłem sobie dwójki ;p ;p Nawet nie wiem o czym dwójka jest ;p Wole coś w stylu Oszukać Przeznaczenie :)
Ja też nie oglądałam drugiej części, bo podobno jest gorsza i jest nagrywana profesjonalnymi kamerami ;D
A dobre jest te Oszukać Przeznaczenie ? Bo podobno słabe :/
Możne powiedzieć że do stycznia w sumie ;D Bo Nowa Żelandia będzie miała w listopadzie premiere, Świat w połowie grudnia, a Polska 28-ego ;D OMG OG ;D
Najlepiej na razie zapomnieć o Hobbicie, i przyopmnieć sobie zwiastun po świetach i prezentach :D i potem do kina ;D ale ja do kina nie chodze, 30 zl za bilet w kinie, takie rzeczy tylko w Polsce :) :( jestem zwolennikiem divix ;D Ja sa Mithrellas poczekam o wiele dłużej, jakośc do marca lub kwietnia, na dobrą jakość do ściągnięcia, bo wersje CAM to się powinno omijać szerokim łukiem. Nie wiem po co ludzie w kinach nagrywają na kamerkę, a potem to sobie oglądają w takiej jakości i jeszcze wrzucają na serwery.
Na pewno wiedziałaś o tym też kiedy, niestety, dopiero premiera będzie .... ehm....
Normalnie rozpętaliśmy burze mózgów ;D Pierwszy raz tak z kimś po dwóch latach na filmwebie z kimś tak rozmawiam intensywnie ;D ;D
No wiedziałam, wiedziałam :)
"Ale na Witch Projekta 2 mnie nie namówisz i tak i tak ;D ;D"
Nawet nie spróbuję :) :D
"Najlepiej na razie zapomnieć o Hobbicie, i przyopmnieć sobie zwiastun po świetach i prezentach :D i potem do kina ;D ale ja do kina nie chodze, 30 zl za bilet w kinie, takie rzeczy tylko w Polsce :) :( jestem zwolennikiem divix ;D Ja sa Mithrellas poczekam o wiele dłużej, jakośc do marca lub kwietnia, na dobrą jakość do ściągnięcia, bo wersje CAM to się powinno omijać szerokim łukiem. Nie wiem po co ludzie w kinach nagrywają na kamerkę, a potem to sobie oglądają w takiej jakości i jeszcze wrzucają na serwery ".
Bilety są drogie, ale cóż nie mam zamiaru czekać tak długo i idę na premierę ;p
Chyba stał raczej ;D No ja tam już nie pamiętam ;D Obejrzyj jeszcze raz albo zapytaj Mithrellas ;D
Chyba niedokładnie się wsłuchałeś w początek filmu, kiedy mieszkańcy miasta udzielają odpowiedzi na ich pytania. Jeden z nich mówił, że w czasie gdy wiedźma torturuje i zabija jedno dziecko, drugie stawiała w kącie, twarzą do ściany i kazała mu słuchać i czekać na swoją kolej. O to chodziło...
to był dom Rustina Parra, który zabijał dzieci z pobliskiej wioski. Jedno stawiał przodem do ściany bo nie mógł znieść jego wzroku. Nie przekręcajcie filmu.
No waśnie, najpierw było trzeba wywołać trzęsienie ziemi, a potem napięcie miało rosnąć.
Napięcie rosło, ale nie dotrwało do punktu kulminacyjnego. Film nie miał pointy. Dobra była konwencja nagrania tego niby kamerą. No nie wiem, można było sprawić, że kamera na końcu pokazuje jakiś cień na ścianie a potem widać wiszące postacie na sznurach. Nie wiem, cokolwiek, tak całe napięcie kij strzelił i pojawia się zapytanie - "i po co ja to oglądałem"