PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=847}

Blair Witch Project

The Blair Witch Project
1999
6,3 126 tys. ocen
6,3 10 1 126413
6,1 44 krytyków
Blair Witch Project
powrót do forum filmu Blair Witch Project

Niby ...

użytkownik usunięty

... tam trzymał w napięciu troche. Czekalo sie co sie stanie dalej, z minuty na minute. Lecz koncowka spieprz ... cale oczekiwanie na rozwoj akcji. Nie wiadomo co ich wszystkich tam zalatwilo. No dno totalne.

ocenił(a) film na 8

Chyba właśnie w tym filmie o to chodziło że nie wiadomo kto, lub co ich tam załatwiło. Nie wiem jak oglądałeś film, ale głównym wątkiem było to, że bohaterowie wybierają się aby nakręcić dokument o Wiedźmie, która porywała i torturowała dzieci w lesie. Przecież oni później trafili i chodzili po lesie : ) I możliwe właśnie, że to ta Wiedźma ich załatwiła ; ) Pozdrawiam

użytkownik usunięty
Mithrellas

To to ja wiem Mithrellas, że na pewno prawdopodonie to ta wiedźma ich załatwiła. Z całego filmu wkurzająca ta końcówka w domku jak jeden z nich stał jak kołek w kącie ;) Wiadomo że czarownice umieją żucać zaklęcia. Albo po prostu się odlewał w rogu ;D ;D Pewnie potem ich zjadła wszystkich ;D

ocenił(a) film na 8

A dla mnie właśnie najstraszniejsze momenty były w tym domku ;p

użytkownik usunięty
Mithrellas

I chyba jedyne tylko ;D

ocenił(a) film na 8

Noo :D A Sarumanie_4 oglądałeś drugą część ?

użytkownik usunięty
Mithrellas

Po obejrzeniu jedynki odmówiłem sobie dwójki ;p ;p Nawet nie wiem o czym dwójka jest ;p Wole coś w stylu Oszukać Przeznaczenie :)

ocenił(a) film na 8

Ja też nie oglądałam drugiej części, bo podobno jest gorsza i jest nagrywana profesjonalnymi kamerami ;D
A dobre jest te Oszukać Przeznaczenie ? Bo podobno słabe :/

użytkownik usunięty
Mithrellas

Czytałeś już o tym psycholu co zabił 14 ludzi na premierze Batmana 3 ? Masakra.

ocenił(a) film na 8

Noo czytałam i 40 rannych. PS. Jestem dziewczyną : )

użytkownik usunięty
Mithrellas

Tak tak. A przepraszam :( Wybacz, zmęczenie robi swoje :)

użytkownik usunięty

No i siedzenie na nudnym stażu, he he :) Jeszcze godzina i do domu :)

ocenił(a) film na 8

Hehe :D

użytkownik usunięty
Mithrellas

Też lubię te myśl Gandalfa :)

ocenił(a) film na 8

Sie wie :D Ooo patrze że następny fan LOTRa :)

użytkownik usunięty
Mithrellas

Który na premiere Hobitta wyczekuje także ;)

ocenił(a) film na 8

To wiem jak się czujesz :D

użytkownik usunięty
Mithrellas

Jeszcze możemy zdechnąć do grudnia ;D

ocenił(a) film na 8

Ja już powoli usycham :D

użytkownik usunięty

Możne powiedzieć że do stycznia w sumie ;D Bo Nowa Żelandia będzie miała w listopadzie premiere, Świat w połowie grudnia, a Polska 28-ego ;D OMG OG ;D

użytkownik usunięty

Najlepiej na razie zapomnieć o Hobbicie, i przyopmnieć sobie zwiastun po świetach i prezentach :D i potem do kina ;D ale ja do kina nie chodze, 30 zl za bilet w kinie, takie rzeczy tylko w Polsce :) :( jestem zwolennikiem divix ;D Ja sa Mithrellas poczekam o wiele dłużej, jakośc do marca lub kwietnia, na dobrą jakość do ściągnięcia, bo wersje CAM to się powinno omijać szerokim łukiem. Nie wiem po co ludzie w kinach nagrywają na kamerkę, a potem to sobie oglądają w takiej jakości i jeszcze wrzucają na serwery.

użytkownik usunięty

Sorki za drobne literówki i błędy w pismie ;D za szybko ciskam ;D

użytkownik usunięty

Ale na Witch Projekta 2 mnie nie namówisz i tak i tak ;D ;D

ocenił(a) film na 8

Nie ma to jak podniesienie na duchu -.- :D

użytkownik usunięty
Mithrellas

Na pewno wiedziałaś o tym też kiedy, niestety, dopiero premiera będzie .... ehm....

użytkownik usunięty

Normalnie rozpętaliśmy burze mózgów ;D Pierwszy raz tak z kimś po dwóch latach na filmwebie z kimś tak rozmawiam intensywnie ;D ;D

ocenił(a) film na 8

Szok normalnie :D

ocenił(a) film na 8

No wiedziałam, wiedziałam :)

"Ale na Witch Projekta 2 mnie nie namówisz i tak i tak ;D ;D"
Nawet nie spróbuję :) :D

"Najlepiej na razie zapomnieć o Hobbicie, i przyopmnieć sobie zwiastun po świetach i prezentach :D i potem do kina ;D ale ja do kina nie chodze, 30 zl za bilet w kinie, takie rzeczy tylko w Polsce :) :( jestem zwolennikiem divix ;D Ja sa Mithrellas poczekam o wiele dłużej, jakośc do marca lub kwietnia, na dobrą jakość do ściągnięcia, bo wersje CAM to się powinno omijać szerokim łukiem. Nie wiem po co ludzie w kinach nagrywają na kamerkę, a potem to sobie oglądają w takiej jakości i jeszcze wrzucają na serwery ".
Bilety są drogie, ale cóż nie mam zamiaru czekać tak długo i idę na premierę ;p

ocenił(a) film na 8

Mi się wydawało, że na końcu filmu ten typek nie stał w kącie, tylko wisiał.

użytkownik usunięty
Enefas

Chyba stał raczej ;D No ja tam już nie pamiętam ;D Obejrzyj jeszcze raz albo zapytaj Mithrellas ;D

ocenił(a) film na 8
Enefas

On stał w kącie ze spuszczoną głową (coś w tym stylu) xd

ocenił(a) film na 8

Chyba niedokładnie się wsłuchałeś w początek filmu, kiedy mieszkańcy miasta udzielają odpowiedzi na ich pytania. Jeden z nich mówił, że w czasie gdy wiedźma torturuje i zabija jedno dziecko, drugie stawiała w kącie, twarzą do ściany i kazała mu słuchać i czekać na swoją kolej. O to chodziło...

ocenił(a) film na 7
odetta4hikaru

to był dom Rustina Parra, który zabijał dzieci z pobliskiej wioski. Jedno stawiał przodem do ściany bo nie mógł znieść jego wzroku. Nie przekręcajcie filmu.

ocenił(a) film na 5

No waśnie, najpierw było trzeba wywołać trzęsienie ziemi, a potem napięcie miało rosnąć.
Napięcie rosło, ale nie dotrwało do punktu kulminacyjnego. Film nie miał pointy. Dobra była konwencja nagrania tego niby kamerą. No nie wiem, można było sprawić, że kamera na końcu pokazuje jakiś cień na ścianie a potem widać wiszące postacie na sznurach. Nie wiem, cokolwiek, tak całe napięcie kij strzelił i pojawia się zapytanie - "i po co ja to oglądałem"

tu masz kompletną końcówkę: http://www.youtube.com/watch?v=RkHI7aZrNI4