PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=847}

Blair Witch Project

The Blair Witch Project
1999
6,3 127 tys. ocen
6,3 10 1 126795
6,4 34 krytyków
Blair Witch Project
powrót do forum filmu Blair Witch Project

Pieprzę polsat, tvn, tvp, te wszystkie gówna, które uchodzą za najpopularniejsze telewizje. Pieprzę ich posrane reklamy, które wyświetlają się w trakcie trwania filmu. Uwielbiam, gdy podczas oglądania choćby Blair Witch Project wyskakuje mi na pół ekranu przypomnienie, że już jutro o 20 będzie wspaniały szoł jak oni śpiewają. To bardzo pomaga człowiekowi, który próbuje się wczuć w atmosferę filmu. Naprawdę.
To samo ze sraniem z gwiazdami i tymi gównianymi serialami. Nie wiem po kiego grzyba wciskać te reklamy (jakby 15-minutowe przerwy reklamowe nie były wystarczające) i nigdy się tego nie dowiem, bo to wykracza poza moją zdolność pojmowania. Co za posrany człowiek to wymyślił. Pieprzę ich. To był ostatni raz, kiedy oglądałem film w telewizji.

ocenił(a) film na 8
boulevard7

To jest typowy film taki, do ktorego trzeba sie wczuć, wkręcić a wtedy okaże się, że jest to jeden z najlepszych dreszczowców psychologicznych jakie powstały. Jednak kiedy się ogląda ten film z lektorem przerywany reklamami ten obraz traci polowe wartosci i nie zdziwie sie jak posypia sie komentarze ze film nudny i zanizone zostana oceny ale jakbym ogladal teraz ten film po raz pierwszy tez bym napewno tak zrobil.

boulevard7

Haha ja już nie oglądam tych skomercjalizowanych kanałów od dawna :D Jedyne do czego jest mi potrzebny telewizor to oglądanie meczy na C + Sport i granie na Playstation 3. Nasze publiczne telewizje są nastawione głównie na zarobek i karmienie Polskich baranów tanią i płytką rozrywką nie wymagającą zbytniego myślenia tzn programy typu Taniec z gwiazdami, Jak oni śpiewają. Można by o tym pisać godzinami, ale idę oglądać dalej BWP bo reklama się skończyła a na tym filmie mi akurat zależy ;)

ocenił(a) film na 10
boulevard7

Ja rowniez mam w dupie takie ogladanie. Nie dosc, ze sie nie mozna wkurzyc, bo lektor wszystko psuje, trzeba podglosnic, bo oczywiscie polsat podczas filmu jest bardzo cichy to jeszcze reklamy. Jak mi glos z reklamy chuknal na caly pokoj, to sie bardziej przestraszylem niz w japonskiej klatwie..
Przed chwila byla scena z dziecmi, ktore uderzaly w namiot.
Nic nie slyszalem, nie poruszyl mnie ten moment tak jak zawsze podczas ogladania tego filmu.
I jeszcze ten text Let's get out of here!, ktory zostal monotonnie powiedziany i daremnie przetlumaczony - Jazda.

Inne gowno:
- Tu nic nie ma.
- Same pierdoly.
- Tu nic nie ma
- Co robisz?

I reklamy. Rzeczywiscie oplaca sie ogladac..

boulevard7

przyłaczam sie do pieprzenia i rzygania na polsat tvn itp,moje zażenowanie sięga zenitu gdy ogladam filmy na tych kanałach. Blair witch oglądałem pierwszy raz i faktycznie nie wczułem sie lektora chciałem zastrzelic przypominanie o wstrzasajacej hisotrii agaty b. czy whatever the fuck że film faktycznie nic we mnie nie wzbudził aczkolwiek od oceny sie powstrzymam i obejrze na spokojnie bez zadnych jebanych reklam i pasków na pól ekranu i może wczuje sie klimat. morał z tego taki że filmy a w tv można oglądać tylko i wyłącznie po uprzednim obejrzeniu ich na płycie z napisami bez zadnych kretynśkich przerw a dudnienie o premierach i pierwszych razach w telewizji jest żalem.