PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=847}

Blair Witch Project

The Blair Witch Project
1999
6,3 126 tys. ocen
6,3 10 1 126403
6,1 44 krytyków
Blair Witch Project
powrót do forum filmu Blair Witch Project

...czyli to co uważacie za straszne -flaki ,latające ludzkie kończyny i krew.
Bynajmniej to ,jest prawdziwy horror .

ocenił(a) film na 10
OptimusPrimefilmaniak

Coś na czym można naprawdę się wystraszyć ,a chyba dobrze wiemy ,że takie filmy można policzyć na palcach :)
A jeżeli ktoś chcę naprawdę mocnych wrażeń ,niech sięgnie po książkę spod tego gatunku. Żaden film nie przerazi tak jak książka .

ocenił(a) film na 2
OptimusPrimefilmaniak

No właśnie ja się na tym w ogóle nie wystraszyłem.Połowa filmu to kłótnie i ryczenie aktorów.Jedyne fajne momenty to te w nocy,których jest może z sześć po 2,3 minuty.2/10

ocenił(a) film na 2
OptimusPrimefilmaniak

Czemu używasz tych słów w kontekście tego gniota? Jak znasz te filmy z palców jednej ręki to mi je podaj. Jak to się do nich wlicza to odejmij z tej ręki jeden palec.

ocenił(a) film na 7
OptimusPrimefilmaniak

Za straszne to ja uważam, że ludzie nie wiedzą, jak poprawnie używać słowa "bynajmniej". "Spod tego jawora" może być, nigdy jednak "SPOD tego gatunku". Błagam! A spację stawia się po przecinku, nie przed. To nie jest trudne. Naprawdę.

ocenił(a) film na 10
moealeetoo

Czy to jest jakaś różnica postawić spację przed czy po przecinku ? To nie ma znaczenia .
Dyskutujemy na temat filmu ,a nie na temat mojego sposobu pisania na Filmwebie .Czy błędów gramatycznych .
To tylko Filmweb ,piszę jak mi się podoba :) Nie zawsze się pilnuję ,a ten temat napisałem pod wpływem gniewu którego to doznałem kiedy zobaczyłem ''Średnią Ocen'' ...jeszcze nie dawno film miał ponad 8 gwiazdek .A to może mnie trochę usprawiedliwić. Oczywiście ,za takie błędy [jakie popełnia się w przedszkolu] mogę stracić szacunek u ludzi ...trudno ,napisałem tak jak napisałem .
Pozdrawiam.

OptimusPrimefilmaniak

Nie daje się znaków przystankowych po spacji!!!!! Naucz się tego, to może ktoś będzie cię brał na poważnie.

ocenił(a) film na 10
mataertest

Nie nauczę się tego ,bo to po prostu nieistotne. Niewątpliwie w szkole teraz na języku polskim uczą ,że znaków przystankowych nie daje się po spacji...Uczą poprawnej ortografii i gramatyki. Nie ma znaczenia czy postawię spację po czy przed przecinkiem.
Takich jak ty nie bierze się na poważnie .
Czy ty w ogóle widzisz co piszesz ? To miejsce na dyskutowanie o filmie ,a niezajmowanie się takimi pierdołami .

ocenił(a) film na 7
OptimusPrimefilmaniak

Poniżasz się tak zachowując. Gramatyka i ortografia mają znaczenie. Pokazują, że nie masz do czynienia z przygłupim neandertalem bądź 10 letnim dzieciaczkiem tylko z inteligentnym człowiekiem.
Jeśli ktoś nie potrafi poprawnie napisać zdania, to pomyśleć pewnie też nie potrafi poprawnie... Po co w takim razie traktować go inaczej niż małpę?

ocenił(a) film na 10
mataertest

Jesteś tutaj nowy ,lecz powinieneś już zauważyć ,że takie coś o co ty się czepiasz ,nie ma znaczeniu.

ocenił(a) film na 10
mataertest

A co ty w ogóle tutaj robisz ,skoro filmu nie widziałeś ?

OptimusPrimefilmaniak

Widziałem, nie podobał mi się za bardzo, trochę nudny.
A co do ciebie, nie daje się spacji przed znakiem przystankowym, wpój to sobie do głowy i używaj w przyszłości, począwszy od przeczytania tej wiadomości. Dzięki temu uratujesz wiele istnień.

OptimusPrimefilmaniak

Wiesz co, dość tego. Jeśli jeszcze raz napiszesz przecinek po spacji, znajdę cię i zabiję.

ocenił(a) film na 10
OptimusPrimefilmaniak

Co do spacji, to po prostu po przecinku ładniej wygląda, co do słowa bynajmniej, faktycznie zostało źle użyte, bo oznacza ono choćby w najmniejszym stopniu i stosuje się je z przeczeniami. Bynajmniej nie jest to zwierze, bynajmniej nie padało, skończyłeś? Bynajmniej! Co do filmu uważam, że jest wręcz rewelacyjny, a hostele, piły, stonogi i inne flaki faktycznie można zadedykować dzieciom lub ludziom z bardzo płytką wyobraźnią bowiem nic tak nie straszy jak coś, co możesz sobie sam wyobrazić (no chyba, że nie możesz, wtedy radzę piłę).

OptimusPrimefilmaniak

W pełni się zgadzam. Najstraszniejsze jest to, czego nie widać.

OptimusPrimefilmaniak

Zgadzam się!