spodziewałem sie czegos lepszego, jak mi kolega w gimnazjum jeszcze o tym opowiadał to
podobno super horror ale sie zawiodłem.
nie wiem czy będę pamiętał żeby to obejrzeć za 10 lat ale dzięki za radę. nie wiem co to zmieni ale dzięki....
Jeden z lepszych horrorów dokumentalizowanych. A jeśli chodzi o obejrzenie za 10 lat to może na odwrót, lepiej byłoby, gdybyś oglądnął ten film 10 tal temu, gdy zagadka lasu była objęta tajemnicą - tak jak powiedział to kolega emteu. Jeśli film ci się nie spodobał to może ci się już nie spodoba. Gdy ja go oglądałem pierwszy raz wiele lat temu, to film wypożyczany był na kasetach wideo. Przerażająca to była historia bo wierzono, że te taśmy są prawdziwe, a nie po prostu nakręcone dla kasy. A poza tym, dziś wychodzi wiele podobnych filmów więc nie dogodzi człowiekowi. W filmie musi byc też jakiś przekaz, coś prawdy, ciekawa historia.
Jeśli chodzi o Paranormal Activity, Rec itd, to Blair Witch Project jest najlepszym filmem.
Mi się wydaje, że ten fil miał swój klimat 10 lat temu czy nawet 15. Jak cała tak zagadka lasu była owiana tajemnicą :) teraz po rec czy innych filam wzorowanych na klasyku,
jak ktos wierzy w zabobony, to może to i była to dla niego jakaś zagadka.
Ja od początku byłem świadom tego że jest to zwykły film, nakręcony dla kasy także nie wzbudził on we mnie jakichkolwiek strachów czy czego tam. Zresztą jak wszystkie horrory. No w sumie teksańska masakra była dla mnie ostra by jest w rzeczywiście na FAKTACH a nie na faktach marketingowych. hehe może jestem głupi ale po prostu wiedziałem czego się spodziewać po tym filmie i nie zrobił on na mnie żadnego wrażenia.