Nie wiem co mnie urzekło w tym filmie .. Obsada ? Sama treść ? Wątek piłki nożnej ? Nie wiem .. ! Ale bardzo, ale to bardzo mi się podobał ! polecam !
może po prostu realia polskie... nie kazdemu udaje sie w tak efektowny sposób wyjsc z doła i to nie tylko alkoholizm tutaj mam na mysli. Pozdrawiam
Kolejny dobry film bardzo mocno zwiazany z tematyka pilki noznej i do tego polski! Podobało mi sie, ze teksty, zachowania byly takie naturalne, ze nawet nie odczuwalo sie szybko uplywajacego czasu.
Rowniez polecam :)
Dla mnie to jeden z BARDZO NIELICZNYCH dowodów na to, że kino polskie ISTNIEJE i MOŻE BYĆ DOBRE!
Bo ten film jest świetny:)!
Ja też nie wiem, co mnie urzekło. Na pewno urzekła mnie Grudzińska i to wcale nie aktorsko (choć zagrała b.dobrze)... choć nie jest wcale w moim typie, to w tym filmie coś od niej fajnego emanowało, że chciałbym ją poznać prywatnie ;). Aktorzy zagrali świetnie, Dorociński, Lubos, Kalita, Topa i cała reszta, świetne role... Napisy końcowe wyjaśniły, czemu na dworcu mignęła Holland. Film rewelacja, dziesiątki nie dałem, bo tutaj oznacza arcydzieło.... a to rezerwuję dla filmu "jednego na milion".