PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=395980}
7,1 43 tys. ocen
7,1 10 1 42793
6,6 16 krytyków
Boisko bezdomnych
powrót do forum filmu Boisko bezdomnych

Dobre kino.

ocenił(a) film na 7

Nareszcie dobre Polskie kino. 7/10

ocenił(a) film na 8
Constantin69

Ja dałem 8/10
Rozwalił mnie Jacek Poniedziałek
Homoseksualista gra księdza alkoholika rewela

ocenił(a) film na 8
Constantin69

Filmy sie ocenia po obejrzeniu do konca, a nie na 30 minut przed czlowieku...

ocenił(a) film na 6
Constantin69

Widzę, że dużo osób obejrzało go przed chwilą w TVP. Warto było, fajny film.

ocenił(a) film na 8
Constantin69

Pozytywnie mnie zaskoczył,włączyłem jedynkę na chwilę przeczekując te je(b)ane reklamy, patrzę i myślę sobie "kolejne polaczkowate gówno w tvp" ale czekam,czekam (akurat trafiłem na scenę,gdzie Jacek trenuje dzieciaki na sali gimnastycznej ) i po kilku minutach stwierdzam "ciekawy film" a potem mnie wciągnął, nawet nie wiedziałem kiedy strzeliły dwie godziny! Wreszcie dobry,polski film a traciłem już wszelkie nadzieje wobec rodzimej kinematografii. Daję zdecydowane osiem tylko dlatego,że film tak bardzo kontrastuje z pier(d)olonymi komediami romantycznymi najniższych lotów, skierowanymi chyba tylko i wyłącznie do imbecyli ( no i laseczek). Tylko kilka polskich filmów w ostatnich latach zasługiwało na miano dobrego kina i tutaj mamy takiego kina przykład. Tyle.

ocenił(a) film na 6
androgenius

Również włączyłem film w tym momencie na sali gimnastycznej. Już miałem przełączyć, ale tak oglądam i oglądam, aż skończyłem dopiero na napisach końcowych. Myślałem, że czasy dobrego polskiego kina minęły na dobre i nastała era wspomnianych przez Ciebie komedii romantycznych, ale jednak od czasu do czasu znajdzie się coś fajnego.

Constantin69

zgadzam się, dopiero przedwczoraj miałam okazję obejrzeć "Boisko", bo pamiętam, że gdy film wchodził do kin recenzje były...przyzwoite. A tu takie zaskoczenie! Naprawdę bardzo dobry scenariusz i aktorsko. Może realizacja jeszcze nieco szwankuje, ale pani Kasia pokazała klasę!: Brawo.

ocenił(a) film na 8
Constantin69

Bardzo dobry film 8/10 .

ocenił(a) film na 7
Pupielec

bez rewelacji ale obejrzałem z ciekawością
http://notatnikkulturalny.blogspot.com/2011/06/boisko-bezdomnych-czyli-kazdy-ma- prawo.html

przynadziei

Dobry film z życia wzięty 8/10

ocenił(a) film na 8
Constantin69

czuję się jak kombatant, film obejrzałem jeszcze w kinie wkrótce po premierze i w dodatku mam go na DVD, 8/10

ocenił(a) film na 8
Constantin69

Dobry film, fajna obsada. 8/10