PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=395980}
7,1 43 tys. ocen
7,1 10 1 42793
6,6 16 krytyków
Boisko bezdomnych
powrót do forum filmu Boisko bezdomnych

Tak wygląda ze scenariusz napisało samo życie, nie pamiętam w którym roku ale Polska Reprezentacja na Mistrzostwach Świata Bezdomnych sięgnęła po tytuł! Na każdych Mistrzostwach polscy piłkarze należą do faworytów. Z chęcią obejrzę ten film

ocenił(a) film na 8
kaczor123

Sprawdziłem i nasi jeszcze nie zdobyli mistrzostwa - jak dotąd byli dwa razy drudzy! W rankingu światowym również okupują drugą pozycję.

WojtasM

Masz racje, pomyliłem się, dzięki za sprostowanie!

WojtasM

Ja tez sprawdziłem. Serwis naszswiat.net albo kłamie albo mówi prawdę bo napisał, że dwa razy reprezentacja polskich bezdomnych zdobyła mistrzostwo świata.

http://www.naszswiat.net/news/polacy-we-wloszech/mistrzostwa-swiata-bezdomnych-w -pilce-noznej-australia-2008.html

BTW
Na trybunach "Cześć Tereska", w szatni "Edi", a film ogólnie "Męska sprawa" i pewnie jeszcze parę by się tytułów znalazło.

ocenił(a) film na 8
szwedkowski

Oficjalna strona "Homeless World Cup" podaje, że dwa wicemistrzostwa więc wirzyłbym raczej im :).

ocenił(a) film na 8
WojtasM

A ja amietam jak podawano informacje ze zdobylismy mistrzostwo w pilce noznej bezdomnych i ze w finale pokonalismy brazylie 5-1... Swoja droga fajnie pokazano PZPN którego członkowie najwidoczniej chcieli by za ich kadencji Polska osiagneła cos w pilce a ze w zawodowej nic nam ni wychodzi to chcieli posiłkowac sie bezdomnymi i chcili zwiekszyc siłe reprezentacji zabierajac na mistrzostwa żołnierzy z których byli zadni bezdomni.