PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=496576}

Córeczka

Preacher's Kid
2010
5,4 2,0 tys. ocen
5,4 10 1 2007
Córeczka
powrót do forum filmu Córeczka

Nie miałam żadnych wielkich wymagań odnośnie tego filmu. Miało być prosto, miło i przyjemnie. Po obejrzeniu trailera wiadomo było, że nie będzie tu jakiś większych niespodzianek pod względem fabuły. Mimo to zdecydowałam się go obejrzeć. Czasami człowiek ma ochotę zobaczyć coś lekkiego, przewidywalnego, niekoniecznie ambitnego. Niestety "Córeczka" mnie zawiodła na całej linii. Żarty nie były śmieszne, wzruszające momenty były zbyt ckliwe, wręcz kiczowate, postępowanie głównej bohaterki wielokrotnie irracjonalne. Odniosłam wrażenie, że wszystko co można było w tym filmie zepsuć, zostało zepsute. Jedynym plusem filmu jest kilka momentów kiedy mamy okazję słuchać piosenek gospel. Mimo to odradzam!!! Stracony czas :(

lina13

Prawda:D

Hitman21

thats true . Ale to nie jest ważne słuchaj siedzi obok mnie moją dziewczyna (6 rok związek) i co słyszę gdy mówię wyłącz te gówno, to nie jest realne i szalenie do dupy nakręcone a ona mi na to. Wiesz co zamknij się ten film jest real prawdziwy i ty jak zwykle tego nie rozumiesz wolisz swoje horrory. No nie umarłem wtedy jak jej miałem wytłumaczyć że ten film jest shotwy na miarę shitowaych prdukcji

lina13

popieram calkowicie ;-/