PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=32204}
6,5 19 tys. ocen
6,5 10 1 18636
6,9 24 krytyków
Candyman
powrót do forum filmu Candyman

Pamięta ktoś ten film ze swojego dzieciństwa?

Ja pamiętam bardzo dobrze jak kolega o kila lat starszy powiedział żebym do lustra powiedział 5 crazy canymen xD ale się wtedy balem xD

karolineusz

Jak bylem maly o tym filmie opowiedziala mi moja siostra cioteczna. Rowniez bylem przerazony ową historia.

ocenił(a) film na 9
karolineusz

Ja do dzis dnia nie powiem xD
Takie skrzywienie mi pozostało z lat dziecinstwa :P

ocenił(a) film na 8
karolineusz

Mnie za każdym razem kiedy oglądam ten film zaczyna boleć głowa ;p
Jest dla mnie baaaardzo przerażający, chociaż zawsze gdy leci w tv to go oglądam.
Największe wrażenie wywiera na mnie rola Candymana, który jak już zostało napisane w recenzji- niby jest mordercą, ale ten jego wyraz twarzy i głos jest nadzwyczaj spokojny i wprowadza jaką cząstkę tej 'spokojności' do filmu.

Maargo

Jezu jak byłam mała to ten film mnie przerażał jak żaden inny... Za nic w świecie nie powiedziałabym wtedy pięć razy Candyman przed lustrem ( i tak szczerze teraz tez tego nie zrobię heh) Normalnie trauma z dzieciństwa heh

ocenił(a) film na 10
nikitka19872

Ja obejrzałem pierwszy raz Candymana to wiedziałem że to bajeczka więc poszedłem do toalety stanąłem przed lustrem i powiedziałem 5 razy Candyman no i zgasiłem światło i nic... Zyje nadal

karolineusz

mój koszmar z dzieciństwa :P jak to oglądałem, to co chwila wrzeszczałem ze strachu XD do teraz za chooya nie powiem 5 razy Candyman do lustra

ocenił(a) film na 10
naza

JA powiedziałem xD i nic.. żyje spróbuj nic ci sie nie stanie