Profesjonalna reżyseria, wciągająca fabuła, super gra aktorska trzymająca w napięciu, przecudowne ujęcia i mrożąca krew w żyłach muzyka - po prostu TRZEBA OBEJRZEĆ!!!
Jak dla mnie obok nowej Planety Małp rzeczywiście najlepszy. Dawno się tak nie bawiłem na thrillerze!!
Zdecydowanie najlepszy film roku, ale...1989 w którym toczy się akcja. Dawno nie widziałem tak słabego filmu. Jedyny plus to klimat tamtych lat, który został oddany na poziomie dostatecznym. A tobie gratuluje gustu filmowego, dajesz 1 albo 10... Od 2004 roku jesteś na filmwebie, a o filmach nie masz pojęcia.
Pojęcia o filmach to z przykrością, ale nie masz ty, skoro tak słabo oceniłeś ten film!!! Może obejrz go sobie na trzeźwo i z napisami i zwróć proszę ja ciebie uwagę na ujęcia kamer i cudowne zdjęcia, na tą przepiękną muzykę nadającą specyficznego pochmurnego i zarazem wciągającego klimatu, który przyprawia o dreszcze oraz zauważ, że gra aktorów jest super i nie można jej mieć nic do zarzucenia, a liczne wstawki humoru nadają temu profesjonalnie wykonanemu filmowi mistrzowskiego wykończenia :)
Już w scenie w której Russel wychodzi przez okno w którym są kraty wiemy z jakim filmem mamy do czynienia.
Przecież kratę otworzył wpierw sobie, więc nie rozumiem powodu dlaczego miałby ci się nie podobać ten film.
Oczywiście, że tak! A koledze nie tłumacz, bo i tak nie zrozumie. Już sam sposób oceniania daje Ci pojęcie, z jakim "fachowcem" masz do czynienia.