PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=31551}

Chłodnym okiem

Medium Cool
1969
7,2 657  ocen
7,2 10 1 657
7,1 12 krytyków
Chłodnym okiem
powrót do forum filmu Chłodnym okiem

poszukuję VHS

użytkownik usunięty

Od dawna bezskutecznie poszukuję kopii tego filmu na VHS. Pokazywała go TVP, niestety moja kaseta z nagraniem zniknęła juz lata temu...A ja ten film musze oglądac co jakis czas! Jeżeli jest ktoś na tym świecie, kto to ma, zna , lubi - to bardzo proszę o kontakt

printer

Witam serdecznie!,
jeśli zainteresowanie tym dziełem (Chłodnym okiem - Medium Cool) pozostało, a zostanie na całe życie to proszę o kontakt:

tratatatus@gmail.com
lub
rafada@web.de

Richard Hausner
z Koeln (Niemcy)

ocenił(a) film na 9
rafada

Witam,
dopiero teraz zajrzałem po długiej przerwie ma "filmweb" i co widzę?! - dla mnie to też jeden z kilku absolutnie najważniejszych filmów mojej młodości :-) No i muzyka! Mam fantastyczny album Bloomfielda i AlKoopera z tych lat - 1969....
Dwa razy znalazłem film na ebayu - jednak sprzedający nie chcieli wysłać go do Polski, jakoś się zraziłem i przestałem szukać. Zaspokajam się trailerami na YouTube - wiem, że trudno mi zachować obiektywizm w ocenie, ale uważam czołówkę tego filmu za jedną z najlepszych w historii. Od dziecka namiętnie chodzę do kina, w latach strasznej komuny w PRL pracowałem na zlecenie w TVP, w Redakcji Filmowej - dzięki temu w ciągu niespełna trzech lat pracy obejrzałem ponad 3000 fillmów... Fakt - różnych, złych, gorszych, całkiem tragicznych - ale było też sporo rzeczy zapadających w pamięć...
Na wszelki wypadek skopiuję to i wyślę mailem, jak widać - na portal nie zaglądam zbyt często :-)
Będę wdzięczny za kontakt, serdecznie pozdrawiam w Nowym Roku,

Piotr Kulisiewicz
Warszawa

Mam ten film. Chętnym mogę udostępnić.