PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10008381}
6,6 59 tys. ocen
6,6 10 1 58516
7,3 93 krytyków
Challengers
powrót do forum filmu Challengers

Żałosne, wystarczy trochę scen z nagimi penisami i krytycy szaleją.

desperados02345

Jeśli te nagie penisy nie są we wzwodzie, to nie oglądam.

Lukasz_Gugulski

Przynajmniej potwierdzasz co ci się podoba i dlaczego tak forsujesz kino gejowskie.

divx_avi

Chyba sam przyznasz, że penis w wzwodzie wygląda lepiej niż w zwisie.

Lukasz_Gugulski

W przeciwieństwie do ciebie, mnie nie interesują penisy.

divx_avi

Ale ja nie pytam czy interesują Cię penisy, tylko pytam, kiedy wyglądają lepiej. Rozumiem, że nie wiesz kiedy Twój penis wygląda lepiej? 

Lukasz_Gugulski

Nie interesują mnie penisy. Czy ty umiesz czytać lewacki komunisto z PO?

divx_avi

Dziwny masz tok rozumowania. Najpierw penis we wzwodzie skojarzył Ci się z kinem gejowskim (tak jakby w relacjach męsko - damskich penisy we wzwodzie nie występowały), teraz nie potrafisz stwierdzić czy Twój penis lepiej wygląda w zwisie czy we wzwodzie. Nie dostrzegasz różnicy?

Lukasz_Gugulski

Mi chodziło o ten film. Że jest to kino gejowskie, wyreżyserowane przez geja, z pocałunkami dwóch facetów. Nic nie pisałem o penisach.

divx_avi

Zgadza się. To ja pisałem o penisach we wzwodzie, a Tobie się skojarzyło.

Lukasz_Gugulski

Ja pisałem o tym filmie, że jest gejowski, a nie o penisach

divx_avi

Tak, pisałeś o kinie gejowskim, bo z nim skojarzył Ci się penis we wzwodzie.

Lukasz_Gugulski

Mi? Weź nie wymyślaj. To ten Desperados coś pisał o penisach, a nie ja.

divx_avi

Ciężka sprawa. Powtórzę: ja pisałem o penisach we wzwodzie, Ty - w odpowiedzi na to - napisałeś o kinie gejowskim. Nie o uprawie zboża jarego, nie o lotach na Księżyc, ale o kinie gejowskim właśnie.

Lukasz_Gugulski

No, napisałem że Challengers to kino gejowskie. Czego ty nie rozumiesz?

divx_avi

Nie napisałeś, że "Challengers to kino gejowskie", ale napisałeś, że ja forsuję kino gejowskie w odpowiedzi na mój wpis, że nie będę oglądał "Challengers", jeśli penisy nie są we wzwodzie. Zresztą to twierdzenie o forsowaniu nie jest zgodne z prawdą, bo jedyne co "forsuje" to dobre kino, homoseksualne, heteroseksualne czy aseksualne - bez różnicy.