Film miał się pojawić w kinach świata 12-12-12 później podobno 20-12-12 a tu mamy koniec roku a filmu jak nigdzie ni widu ni słychu, można by zapytać WTF??
W naszym kraju z czwartego świata nie puszczą go w kinach. Pewnie myślą, że za mało osób by na to do kina poszło. Pewnie mają rację, skoro w Polsce filmy takie jak "Wyjazd Integracyjny" mają swoich widzów.
Ja nie oglądałam tej polskiej ,,superprodukcji'', w ogóle nie oglądam polskich nowości. Ostatnio, z nowych polskich filmów wyjątkiem, były Katyń i Popiełuszko. ;-)
A mnie już trochę drażni poziom polskiego kina. Puszczą pseudohistoryczny film "Bitwa pod Wiedniem", totalną klapę, a na większość nowych filmów, trzeba czekać 2 tygodnie lub nawet i 2 miesiące. Wszędzie mamy burdel w tym kraju, oj wszędzie -.-
Burdel i to na kółkach. Nie widziałam tej bitwy i sądząc po Twojej opinii, niewiele straciłam.
Też tej bitwy nie widziałem... mi wystarczyło to, że główną chwałę za zwycięstwo przypisuje się jakiemuś włoskiemu mnichowi i że w filmie występuje stwór przypominający wilkołaka. Dodatkowo polscy aktorzy niewiele w tym filmie mają do powiedzenia. Szkoda mi czasu na oglądanie czegoś takiego.
Bardzo dobrze. Lepiej oglądać coś ciekawszego.
Tylko ja muszę przez jakiś czas dać na wstrzymanie z filmami. Za 9 dni są egzaminy i mam stresa, bo czasu mało a nauki od groma.
Trudno się z wami nie zgodzić choć w ostatnim czasie był jeden polski film który zasługuje na + a mianowicie Róża ! i długo długo nic ......