PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=33246}
7,4 96 tys. ocen
7,4 10 1 95715
7,3 40 krytyków
Chicago
powrót do forum filmu Chicago

Tu nie

ocenił(a) film na 8

powinna zagrać Renee

katrinafw

?? raczej ta druga !!

temteges

O nie zeta jest wspaniała!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ale nie mówmy że Renne nie powinna zagrać ona miała tak być w tym filmie. Nie zagrała tego pięknie ale też dlatego ta rola nie została nagrodzona chwałą i nagrodami tak jak u zety ;)

vellma

Ale Kidman by była lepsza!!

vellma

no coś ty :) chociaż nawet mogłaby spacowac jej postać do tej roli !

temteges

Stwierdzam iż jesteś wielkim fanem Renee ;)

vellma

nie jestem fanem ale uważam że to jedna z lepszych aktorek , wyglądem jest skromna za to widać ma bardzo dobry talent aktorski, nie tak jak niektóre które nadrabiają wygladem np Jolie a kompletnie nie umieją wcielić sie w daną postać !!

temteges

Też nie lubię Jolie, uważam, że nie umie grać ;/

vellma

ale nie zapytasz mnie którą aktorke najbardziej lubie i cenie ? hehhe

temteges

Dobra to pytam którą aktorkę lubisz najbardziej ?

vellma

hehh Uwielbiam Vere Fermige :) to moja miłość !!

temteges

Ty popatrz a ja Kocham Zete ;p .

vellma

Zeta tez jest dobra :) ale ja znowu uważam że jeżeli chodzi o akurat ten film i ich porównanie to Renee zagrała o wiele lepiej, ale to tylko moje zdanie - nikt nie musi sie z nim zgadzać ! tak czy inaczej dobrze dobrane obydwie role

temteges

^6^, a jaki jest twój ulubiony aktor??? ^______^?

vellma

na tym to sie nie znam !! jest wielu dobrych , bardziej doceniam to jak kto sie wcielił w role i ją zagrał, przykładowo Tim Roth w 4 pokojach - mistrzostwo świata !! takich przykładów moge wymienić mnóstwo mam troche filmów swoich ulubionych ale za aktorami jakoś nie przepadam - zdecydowanie wole aktorki :D

ocenił(a) film na 9
vellma

0.o Dlatego ma 3 złote globy i Oscara i się jak narazie nie skończyła jak się Catrina Zeta ...

ocenił(a) film na 10
vellma

Kidman? W roli słodkiej Roxie? To by było zabójstwo dla całego filmu.

jealouss

Nie zgadzam się, Kidman byłaby świetna ;)

ocenił(a) film na 9
amary

Rene lepsza -.- w tej roli jest i była by od Kidman .

amary

Jest jak jest i tak pozostanie , Kidman miała już swoją role w Moulin - co za dużo to nie zdrowo itd.

ocenił(a) film na 9
jealouss

Zgadzam się. Kidman jest świetna ale do tej roli się nie nadaje, bo Roxie to dziewczynka jest, biedna, mała gwiazda, a Kidman jest za dostojna do tej roli, za wysoka być może, za stara, za mało dziecinna wręcz.

ocenił(a) film na 10
katrinafw

nie jestem zbyt wielką fanką Renee,ale w tym filmie dała z siebie wszystko, jest prześwietna -zabawna,czarująca,ale też irytująca,ale śpiewa i rusza się bardzo dobrze i właśnie za to należał się jej Złoty Glob,bez dwóch zdań ;-)

katrinafw

Renee jest fenomenalna, zakochałam się w niej w tym filmie tym bardziej że byłam zaraz po obejrzeniu Bridget Jones i jestem pod ogromnym wrażeniem jak idealnie potrafiła się wcielić w tak różne role. Bardziej bym się skłaniała, iż nie zagrała zbyt dobrze Zeta-Jones. Była urocza i cudna gdy grała ale gdy tańczyła wyglądała jak robot, nie miała tego wdzięku i lekkości.

użytkownik usunięty
mysiaczkaa

Zeta-Jones nie miała być urocza, tylko chłodna, wyrafinowana i cyniczna i taka właśnie była. Jej taniec jest bardziej profesjonalny niż Roxie, bo ona jest już zawodowcem a Roxie dopiero wchodzi w ten świat.

ocenił(a) film na 6
katrinafw

Jak dla mnie, jeśli ktos w tym filmie mial zasluzyc na Oscara, to wlasnie Renee.

Zapraszam do przeczytania mojej recenzji filmu : http://piwos-filmowo.blogspot.com/