PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=262204}

Chmura

Die Wolke
2006
6,8 4,1 tys. ocen
6,8 10 1 4068
Chmura
powrót do forum filmu Chmura

Początek jest słaby, potem robi się bardzo ciekawie, a jeszcze później, mniej więcej w 2/3 filmu troche zmienia sie klimat całej opowieści i robi sie banalna historyjka jakich w telewizyjnych produkcyjniakach pełno. 5/10

ocenił(a) film na 5
krevek

A już myślałam, że jestem jedyną osobą, której ten film nie powalił na kolana :) 6/10

ocenił(a) film na 6
parva

Ja także stawiam ocenę 6/10. Ogólnie nierówny film. Nieźle się ogląda, ale czasami jest taki banalny i nieprzekonujący.

ocenił(a) film na 9
krevek

Cieńki to ty chyba masz 'musk', bo na pewno nie masz mózgu!!! 9/10

Mr_Tabaca

zgadzam się z powyższym, 10/10
ja to dla samej sceny na stacji (wiecie, po wyjściu) mógłbym iść do kina i to obejrzeć.

ocenił(a) film na 7
sygier

Jak dla mnie 7,5/10, nigdy się nie spodziewałem że Niemcy mogą zrobić taki dobry film. Cały początek i 3/4 filmu jest naprawdę dobre, lecz potem mamy niczym wyróżniającą się końcówkę...

użytkownik usunięty
krevek

taa banalna a może sie nie znasz????
Ja daję 10/10.

użytkownik usunięty
krevek

Banalna historyjka????????????????????
To najlepszy film jaki widziałam, różni się od pozostałych dosłownie WSZYSTKIM, rozumiesz? WSZYSTKIM. Baaardzo mało przewidywalny ;) i ciekawa fabuła. Do końca nie było wiadomo, jak się skończy.

użytkownik usunięty
krevek

ojjjj sorry że piszę drugi raz. Nawet się nie zorientowałam, że już umieściłam wcześniej komentarz, bo często przeglądam stronę "Chmury" i znów zbulwersowałam się tym komentarzem i znowu musiałam na niego odpowiedzieć ;)

heh nic się nie stało przecież;d

a tam na górze to nie wiem na prawdę co wam się nie podobało ;)

ocenił(a) film na 9
krevek

A jak dla mnie świetny film, jeden z najlepszych jakie widziałam ; ) Bardzo mi się podobał, 9/10 :)
pozdrawiam.

ocenił(a) film na 10
krevek

a jak wogóle sie włącza ten film .??
bo nie zabardzi\o wiem