Początek jest słaby, potem robi się bardzo ciekawie, a jeszcze później, mniej więcej w 2/3 filmu troche zmienia sie klimat całej opowieści i robi sie banalna historyjka jakich w telewizyjnych produkcyjniakach pełno. 5/10
A już myślałam, że jestem jedyną osobą, której ten film nie powalił na kolana :) 6/10
Ja także stawiam ocenę 6/10. Ogólnie nierówny film. Nieźle się ogląda, ale czasami jest taki banalny i nieprzekonujący.
zgadzam się z powyższym, 10/10
ja to dla samej sceny na stacji (wiecie, po wyjściu) mógłbym iść do kina i to obejrzeć.
Jak dla mnie 7,5/10, nigdy się nie spodziewałem że Niemcy mogą zrobić taki dobry film. Cały początek i 3/4 filmu jest naprawdę dobre, lecz potem mamy niczym wyróżniającą się końcówkę...
Banalna historyjka????????????????????
To najlepszy film jaki widziałam, różni się od pozostałych dosłownie WSZYSTKIM, rozumiesz? WSZYSTKIM. Baaardzo mało przewidywalny ;) i ciekawa fabuła. Do końca nie było wiadomo, jak się skończy.
ojjjj sorry że piszę drugi raz. Nawet się nie zorientowałam, że już umieściłam wcześniej komentarz, bo często przeglądam stronę "Chmury" i znów zbulwersowałam się tym komentarzem i znowu musiałam na niego odpowiedzieć ;)
A jak dla mnie świetny film, jeden z najlepszych jakie widziałam ; ) Bardzo mi się podobał, 9/10 :)
pozdrawiam.