PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=646726}

Chuligan białych kołnierzyków

The Rise & Fall of a White Collar Hooligan
2012
5,9 1,2 tys. ocen
5,9 10 1 1162
Chuligan białych kołnierzyków
powrót do forum filmu Chuligan białych kołnierzyków

Jesli ktos widzial ten film prosil bym o opinie bo nie wiem czy warto siadac do niego

gniewomir1987

niestety nie ma napisow ;/

ocenił(a) film na 6
Fiorek

Już są:)

kiprowaty

Ale i tak nie pomagają :) Film raczej kiepski, dużo amatorszczyzny i mało emocji.

treborus

Ogladalem tylko poczatek. Film rzeczywiscie mocno amatorski, kiepskie prowadzenie kamery, kiepski montaz, dialogi jakos malo przekonujace. Jednak ogladalem za krotko by ferowac wyroki.

gniewomir1987

warto, fajny film, daję 8/10.

ocenił(a) film na 6
gniewomir1987

A taki przeciętny film. Za mało futbolu, za mało gangsterki. Brakuje jakiśh mocnych scen, które by w pamięć zapadały. Wiele wątków tak po prostu znika i pojawia się później bez żadnych konsekwencji. Dobrze zagrany za to. Aktorzy jak najbardziej pasują, choć szkoda, że Harnett miał taką małą rolę. Ogólnie, jakby z 15 minut dłuższy był film, to by o wiele lepiej było.

ocenił(a) film na 6
gniewomir1987

Mi się podobał, moja ocena to 8.

ocenił(a) film na 5
gniewomir1987

Obejrzec możesz aczkolwiek film wydaję się bezbarwny i za krótki. Wszystko pokazane na szybko :P

ocenił(a) film na 3
lollallil

jestem zalamany po obejrzeniu tego filmu. do tego obejrzalem "safe" pare dni temu. kto pisze takie denne, schematyczne i naiwne scenariusze do filmow? i kto daje kase na takie produkcje? przeciez to jest plucie na widza. nie polecam

ocenił(a) film na 6
gniewomir1987

Mi się też podoba 7 albo 8/10 Fajny, z piłką też nie należy przesadzać bo to jest film nie mecz, myslę że wywazone, pokazane jak zdobywa sporo ale się stacza i znów happy end z ukochaną.

ocenił(a) film na 3
mateqt

Ten film obraża inteligencję widza.

ocenił(a) film na 5
gniewomir1987

Nie tak dobry jak "Rise of the footsoldier" ale raz można spokojnie obejrzeć.

ocenił(a) film na 5
gniewomir1987

Nie polecam