Porządny egzemplarz kina klasy Z, z bardzo sugestywnym antagonistą obdarzonym mocami ciemności i masą niczego nie podejrzewających wycieczkowiczów - a i tak najbardziej będziecie żałować pieska ;) Wytrwali , seans już od 22!
no! mnie tez po tych morderczych zapedach wzielo na kapuste :):):) i jem własnie :)
o kurna! musi byc fantastycznie! a jak gości przyjmujesz i.... trzeba skrzystac????
Dlaczego marines przypłynęli na pontonie? Oni gdzieś w porcie stoją tym statkiem czy płyną przez środek oceanu?
no nie było ich stać na statek, a że są Komado Foki to i na tratwie by przypłynęli
No tak dziękuję bardzo przecież to było takie oczywiste. Jak już czupakabra zabije połowę oddziału to posiłki dolecą pewnie na motolotniach.
albo tak i tak jednoczesny desant z wody i powietrza naraz to mocno w stylu piechoty morskiej na pontonie pośrodku oceanu.
Dżefryj nie wychodzi na spacerek, Dżefryja wynosi się na spacerek, na spacerku się go obnosi, i odnosi się go ze spacerku do domu. Dżefryj nie jest z plebsu, co wszyscy inni, z tej miski po zupie
łązi po ścianach!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 oglądała spidermena!!!!
jak ja ide do piwnicy to mam oczy w koło głowy bo pająki lubia skakać z sufitu u nas :P