Porządny egzemplarz kina klasy Z, z bardzo sugestywnym antagonistą obdarzonym mocami ciemności i masą niczego nie podejrzewających wycieczkowiczów - a i tak najbardziej będziecie żałować pieska ;) Wytrwali , seans już od 22!
Początkujący romans Blondi z KOLEJNYM murzynem prawie tak wciągający jak historia Titanica.
A,właśnie,kiedy dodasz zombie z mojego brudnopisu do Bestiariusza?
http://www.filmweb.pl/user/jporuba/blog/549291
Chyba zrezygnowałem z nich w końcu bo za dużo pisania przy nich było, a poza tym nie są w sumie zwierzętami ani roślinami ;)
Facet rozbabrany na kawałki, a ten rozważa motyw rabunkowy :D
Ja już znam te teksty typu "Chodź pokaże Ci mój sprzęt"... ech te Murzynki wszyscy tacy sami...
mieć 30 czy 40cm pytona to już kalectwo :)
ps jakby mieli wysikać przez to kamyszek to przeklinaliby każdy dodatkowy cm powyżej średniej :)
Nawet pranie umie robić. A może hisoria Godzilli się powtórzy... Wielki Czupa Godzilla Kabra i kochająca go ze wzajemnością Blondynka, to by było coś. Tak mało jest miłości w dzisiejszych czasach...
on ma zamiar zeżreć cały statek?! to jaki on ma żołądek???!!! a poza tym, tyle krwi wszędzie, co za marnotrawstwo!!!
Przecież widzisz że ledwo napoczyna, nie dają mu pojeść, a może zjada same grasice na ten przykład, lub szyszynki :D