PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=533535}
3,7 92 tys. ocen
3,7 10 1 91645
1,4 23 krytyków
Ciacho
powrót do forum filmu Ciacho

!!!!

ocenił(a) film na 2

Jedna z najlepszych polskich komedii. Polecam wszystkim, którzy potrafią się nieco
rozluźnić i ZDYSTANSOWAĆ ; )

ocenił(a) film na 1
annvicious

Chyba nie potrafię się zdystansować aż tak ;)

ocenił(a) film na 1
annvicious

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

ocenił(a) film na 2
annvicious

mam nadzieje, ze twoj post byl zartem, przy ktorym mozna sie rozluznic i zdystansowac, bo ten film jest marny

ocenił(a) film na 2
annvicious

Heh, chciałem dać 1 ale dałem 2 bo Małaszyński i jego kreacja Karolka spowodował, że zaśmiałem się parę razy :)

uki1985

Ten film to jedno wielkie GÓWNO obsrane przez ptak a, film żałosny bez śmiesznych momentów na tym jedynym filmie nic mnie nie interesowało . Żałosne 1\10.

ocenił(a) film na 3
uki1985

Może nie jest to najlepszy polski film, ale popieram annvicious z tym, że jest śmieszny (żeby nie powiedzieć tak głupi, że aż śmieszny ;)).To prawda, że trzeba podejść do niego z dużym dystansem, bo to nie jest film dla sztywniaków. Najlepszy jest zdecydowanie Karolek. Małaszyński pokazał, że potrafi zagrać idiotę. Jak tylko widziałam go w filmie, od razu chciało mi się śmiać. ;)

ocenił(a) film na 2
annvicious

Jedna z najgorszych polskich komedii ! z Trzebiatowską na czele :D
daję 3 tylko i wyłącznie za genialną postać Karolka, fenomenalna rola Małaszyńskiego :)

ocenił(a) film na 7
annvicious

jeden z najgłupszych filmów jakie widziałem, ale były momenty, że się zdrowo uśmiałem
generalnie film tak głupi że aż śmieszny
Małaszyński rola życia!

ocenił(a) film na 1
annvicious

10/10.

paniczBartosz

nie pamietam kiedy widzialam coś gorszego od tego syfu ;) nie do wiary że ktoś sie pod tym filmem 'podpisał'.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 2
Miczok13

Ups...to widzę, że nie można już wyrazić na forum swojego zdania.Nikt nie ma prawa nikogo obrażać.To było niepotrzebne,nie wiem jak się wtedy irytujesz przy faktycznym problemie bo film tak serio szału nie robi, d..nie urywa.To moje zdanie, a innych nie neguję.

ocenił(a) film na 2
Miczok13

Miczok13, byłbyś łaskaw wyrazić opinię na temat tego filmu? bo Twoja wypowiedź nie zawiera nawet kszty recenzji.
Stary, co Ty robisz w ogóle na tym portalu?

użytkownik usunięty
annvicious

Jedna z najgorszych polskich komedii. Chociaż przyznaję, są gorsze - patrz: Yyyrek - kosmiczna nominacja. Dlatego 2/10.