PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=533535}
3,7 92 tys. ocen
3,7 10 1 91642
1,4 23 krytyków
Ciacho
powrót do forum filmu Ciacho

4,0

ocenił(a) film na 1

Skąd tak wysoka średnia?

ocenił(a) film na 4
dirt16

ludzie tak oceniali chyba

ocenił(a) film na 1
Eric_Moussambani

Co ty nie powiesz. :P

dirt16

zbyt wysoka średnia zdecydowanie.

ocenił(a) film na 4
hihihincomprehensible

i mówi to ktoś kto ocenił trudne sprawy na 9

Eric_Moussambani

Ponieważ lubię ten program, natomiast ten film nie przypadł mi do gustu. Jakiś problem ?

ocenił(a) film na 4
hihihincomprehensible

Nie mam żadnego problemu. Dziwi mnie tylko, że można twierdzić iż jakiś film ma ZDECYDOWANIE ZA WYSOKĄ ŚREDNIĄ skoro uważa się, że trudne sprawy są REWELACYJNE :)

Eric_Moussambani

lubię oglądać trudne sprawy, po prostu rozśmiesza mnie ten serial ;d każdy ma inny gust i tyle ;)

ocenił(a) film na 5
hihihincomprehensible

Więc widzisz, sam sobie odpowiedziałeś na pytanie. Jeżeli uważasz że film zasługuje na 1 a ma ocenę 4 to Twoim zdaniem jest 4 razy większa. Ja uważam, że "Trudne sprawy", czy inne tego typu "seriale" mnie nie interesują. Też uważam że powinny mieć średnią 1 a Ty oceniłeś na 9. Więc jak sam widzisz każdy ma inny gust, dlatego po co się czepiasz tego filmu jak sam nie spojrzysz na siebie. Wychodzi na to, że podniosłeś średnią serialu o ok. 3 razy. Więc proszę Cię, żebyś nie czepiał się byle.... Tyle w temacie.

dziarkos13

Wytykasz mi moją ocene innej produkcji, tylko nie wiem w jakim celu..
Wydaję mi się, że uważasz, że brak mi gustu do dobrych produkcji, ponieważ oceniłam zbyt wysoko 'trudne sprawy' .. Nie, nie uważam że jest to serial na poziomie, po prostu często ukazywane są w nim zabawne sytuacje.Tak na prawdę wolę bardziej ambitne produkcje aniżeli produkcje na poziomie 'trudnych spraw'. To, że ktoś lubi się pośmiać oglądając ten serial nie oznacza, że od razu jest jakimś idiotą nie mającym o niczym pojęcia.
A film 'Ciacho' po prostu nie przypadł mi do gustu, może dlatego, że nie jestem zbytnio fanką polskich komedii. Ale nie uważam, że ten film jest beznadziejny, po prostu niezbyt mi się spodobał. Każdy ma inny gust filmowy i tyle.
Poza tym zwracasz się do mnie w rodzaju męskim, jestem kobiętą ; )

ocenił(a) film na 4
hihihincomprehensible

Nie rozumiesz. Nie chodzi o to czy Ty masz zajebisty gust czy nie, tylko o to że sądzisz że średnia jest zdecydowanie za wysoka, a średnia jest taka jaka powinna być, czyli taka jak oceniali ludzie, więc dodaj chociaż że średnia jak DLA CIEBIE jest za wysoka, bo oceniając trudne sprawy na 9 to zdanie, które napisałaś jest co najmniej dziwne. ;)

ocenił(a) film na 1
dirt16

teraz jest 3,9 ;D