"Najlepsza polska komedia" ??? "Wreszcie prawdziwa polska komedia" ???
Dżizas. Łodafak ???????
Autorom "chłopaki nie płaczą" czy nawet "kilera" - producenci "ciacho" mogą co najwyżej buty czyścić i grzecznie się uczyć jak się robi śmieszne filmy.
Ten film jest parodią samego siebie. Ma 3 (slownie TRZY) śmieszne momenty przez 2 godziny - siedząc w kinie przez 3/4 filmu miałem uczcucie żenady i wstydziłem się za aktorów. Na prawdę nie stronię od głupawych komedii i nie przeraża mnie kloaczny humor. To nie o to chodzi. Żarty typu że koleś się wytarza w gównie mogłyby być nawet śmieszne jakby to śmiesznie pokazać i zagrać. Małaszyński, który udaje a nie gra idiotę jest po prostu nieśmieszny, Karolak - mam wrażenie że nie zakumal że gra w komedii, informatyka nawet nie komentuję a Trzebiatowskiej wydaje się że gra cały czas w "Teraz albo nigdy". Rozumiem że chciała się przełamać i wkońcu pokazać cycki - ale wybrała kiepski film i na prawdę głupawą, tandetnie zagraną scenę. Koszmar. Cycki nawet fajne choć małe (to już kwestia gustu)
Seredecznie polecam zamiast tracić czas na tą szmirę odpalić na dvd kilerów, chłopaków albo nawet poczciwą seksmisje - oglądając te filmy po raz setny i tak będziecie mieli lepszą zabawę.