Karolek, zdecydowanie najbardziej idiotyczna i irytująca postać w tym żałosnym filmie, bo niby co jest śmiesznego w kolesiu który cały czas robi z siebie debila? Do tego kiepska muzyka, żałosne dialogi, w ogóle wszystko do kitu!
Film o idiotach, dla idiotów i przez idiotów stworzony - heh dobrze powiedziane :D
Ten film powinien dostać tę nową nagrodę dla najgorszych filmów - "Węże" (niestety powstały dopiero w 2012), we wszystkich możliwych kategoriach.
Właśnie to jest śmiesznego w Karolku, że grał go Małaszyński, który wcześniej grał same role tzw. twardzieli a w Ciachu poznaliśmy go, że może nawet debila zagrać
JAk dla mnie to powinien jakąś nagrode dostać, tak dobrze zagrać debila niewielu by potrafiło
Po ujrzeniu jego ocen muszę się z tobą zgodzić.
Gulczas a jak myślisz - 10/10
Lista Schindrela - 1/10
Ktoś kto wystawia takie oceny musi być chory psychicznie lub jest zwykłym trollem. Założę się, że "Kac Wawa" również ocenił na 10/10.
Każdy ma swoje zdanie. Dla mnie niestety ten film jest całkowicie beznadziejny. Nie znalazłem w nim żadnych plusów, dlatego nie mogę dać nawet 2.
W ogóle to dzisiejsze polskie kino sięgnęło dna, filmy takie jak Kac Wawa, Wieczór panieński czy Ciacho to potwierdzają. A przecież jeszcze kilkanaście lat temu Polacy tworzyli świetne komedie np. Chłopaki nie płaczą, Kiler, Pieniądze to nie wszystko. Jednak złote czasy polskiej kinematografii przypadły podczas komunizmu, pamiętam taki "Kingsajz","Seksmisja" albo "Wielki Szu". To było wspaniałe pokolenie polskich aktorów: Stuhr, Łukaszewicz, Kotys, Nowicki, Niemczyk i im podobni. Nie to co teraz: Szyc, Karolak, Kot; rzygać się chce, oni mogą im buty czyścić.