Dla tych którzy chcą zobaczyć ten film:
Nie zwracajcie uwagi na te głupie komentarze do tego filmu.
Najprawdopodobniej pisali je ci, którzy wogóle go nie widzieli.
Film jest naprawdę dobry, pokazuje jak beznadziejnie jest palić marihuane i jakie są skutki. Ta komedia jest tak śmieszna, że aż brzuch boli od śmiechu :D.
Jednym słowem film godny polecenia.
marihuana nie przynosi takich skutków... przeciez jakie ona ma wiksy w tym filmie, nie ma opcji zeby tak bylo po jaraniu, chyba ze po kilkunastu latach ciaglego palenia... Film troche wkurzajacy, to ciagle przesadzone niepowodzenie...
Ja nie uśmiechnęłam się ani razu. Może jedynie z ironią . Jak dla mnie film jeden z gorszych jakie oglądałąm.
No mnie nie bawią tego typu rzeczy. Ogólnie oglądałam ze znajomymi i uznali to za chory film, ale każdy ma inne poczucie humoru .
Nie wiem jakich ty masz znajomych , ale kiedy my chcemy oglądać film to go oglądamy . I nikt nikomu nie przeszkadza. Gdybym nie rozumiała to by oglądała sama.
Też mnie nie ubawił. W dodatku ta laska biegająca wciąż z otwartymi ustami i wymachująca rękami nie była zabawna tylko żałosna.
Więcej takich filmów ! A Anna Faris zagrała zajebiście . Moze Wam się film nie podobał ,ale nie gadajcie głupot ,ze jej gra była kiepska. To jest spore wyzwanie zagrać taka naje*** szajbuske.