bardzo fajny film, jedna z lepszych komedii jakie oglądałam :) Podobała mi się gra CHada Michaela Myrraya, Hilary Duff też nie była taka zła :)przedewsztskim w grze Chada podobała mi się jego uczucie do Sam ( Austina do Sam :P)tzn. napewno wiecie co mam na myśli, było czuc między nimi ta chemię, dlatego podobał mi się ten film :D nie w każdej komdedii romantycznej tak jest.
Zgadzam sie ;) Mam taka ogromna prosbe do wszystkich. Czy mógłby ktoś mi napisac jak moge ściągnac z internetu ten film.Mam do sciagania plików program BearShare 5.2.5 ale jak wpisuje tyuł filmu to nic sie nie pojawia.Bardzo prosze o mozliwie szybką pomoc.Naprawde mi na tym zalezy. Pozdrawiam :)
Jeśli tak to błagam wytłumacz mi jak połączyć sie z serwerem ? bo ze mnie troche kiepski informatyk ;)
Odwołuję prośbe;) samo do tego juz doszłam i właśnie ściągam THE CINDARELLA STORY :D Dzęki za pomoc ;P Jak zwykle pozdrawiam :)
Jednak nie znalazlam ani filmu ani serwera(chodzi mi o to,ze po wpisaniu nazwy filmu i ustawieniu typu pliku klikam START a wtedy wyskakuje mi wiadomość ze nie jestem polaczona z serwerem. Co z tym zrobic?)Przepraszam za zamieszanie;)Moja prośba o pomoc jest aktualna ;P
NO więc w lewym górnym rogu jest ikona z napisem Podlącz czy połącz, kliknij w nią i po sprawie :)
Heh;P do tego sama doszłam ale właśnie sęk w tym że to nic nie daje ;( No nic bede próbowała przez inne programy :)
Sprubuj przez program Ares ja już ściągnęłam a najlepsze to to, że samo się łączy z serwerem :P
extra film też mi się bardzo podobał=)
ogladałam aż 4 razy :):)
..::pozdrowienia::..
zapraszam do mnie !!
Na BearShare 5.2.5 przecież jest. Bo ja mam ten program i na legalu mi wyskakuje film. Musisz wpisać " Historia Kopciuszka" i już ;] ale nie wpisuj "A CInderella Story" bo może ci się ściągnąć po angielsku. A jak wpiszesz "historia.." to będziesz miała z polskim lektorem. ;]
Pozdrawiam ;*