nudy?
cóż dla każdego coś miłego.. niektórzy lubią kiedy krew leje się na ekranie hektolitrami, niektórzy potrzebują przynajmniej jednej "ostrej sceny" na każde pięć minut filmu.. a niektórym wystarcza garść świetnych (często niewybrednych) tekstów, po których bucha się smiechem ;-)
Polecam "Fast and Furious: Tokyo Drift" - film interesujący, silna akcja, coś ciekawego. Bardzo ciekawa obsada.
zawsze mnie interesuje stwierdzenie "mało ciekawa obsada". znaczy że nie ma znanych aktorów? bo chyba o to ci chodzi prawda? jesli nic icekawego nie znalazłes to wybacz musisz popatrzec jeszce raz, a słaba akcja to okreslenie którego uzywaja ludziki, dal których mycie zebów i myślenie w tym samym czasie to troszkę za dużo. powiedz mi tak szczerze czy w życiu ciągle masz ciekaą akcj? mission impossible? lord of the rings? X men? no nie wiem. ten film opowida i tak z duzym podkreśleniem ciekawych momentoów o tym co sie dzieje w zyciu, które nie skałada sie chyba z samych ciekawych akcji prawda?takie jestmmoje zdanie