7,5 59 tys. ocen
7,5 10 1 58698
7,6 30 krytyków
Clerks - Sprzedawcy
powrót do forum filmu Clerks - Sprzedawcy

Nudy

użytkownik usunięty

Film nudny, slaba akcja, nic ciekawego.
Malo ciekawa obsada.

użytkownik usunięty

nudy?
cóż dla każdego coś miłego.. niektórzy lubią kiedy krew leje się na ekranie hektolitrami, niektórzy potrzebują przynajmniej jednej "ostrej sceny" na każde pięć minut filmu.. a niektórym wystarcza garść świetnych (często niewybrednych) tekstów, po których bucha się smiechem ;-)

Polecam "Fast and Furious: Tokyo Drift" - film interesujący, silna akcja, coś ciekawego. Bardzo ciekawa obsada.

zawsze mnie interesuje stwierdzenie "mało ciekawa obsada". znaczy że nie ma znanych aktorów? bo chyba o to ci chodzi prawda? jesli nic icekawego nie znalazłes to wybacz musisz popatrzec jeszce raz, a słaba akcja to okreslenie którego uzywaja ludziki, dal których mycie zebów i myślenie w tym samym czasie to troszkę za dużo. powiedz mi tak szczerze czy w życiu ciągle masz ciekaą akcj? mission impossible? lord of the rings? X men? no nie wiem. ten film opowida i tak z duzym podkreśleniem ciekawych momentoów o tym co sie dzieje w zyciu, które nie skałada sie chyba z samych ciekawych akcji prawda?takie jestmmoje zdanie