Dawno temu widziałem podobny film (niemal identyczny). Nie była to ta wersja z 51, ale coś z lat 80. Zna może ktoś jego nazwę?
Ja serio pytam, a Ty się zgrywasz. Jak nie masz co powiedzieć to zamilknij i nie rób z siebie błazna.
Czemu? Był taki film, że obcy przybierał różne postacie (w podobny sposób jak w Coś). Nie pamiętam nazwy i pytam o to bo w bazie filmweb nie ma. Czy to takie śmieszne?
Witam.
aż założyłem konto jak przeczytałem co Ci odpisują "mili" ludzie....
Wydaje mi się że jest to remake tego filmu http://en.wikipedia.org/wiki/The_Thing_from_Another_World
Ten znam. Chodzi mi o film z podobnego okresu co "Coś" i niemal idealnie zerżnięty z niego (różnica to aktorzy, byli wszyscy biali, rzuciło się to wyraźnie w oczy. No i mniej bohaterów)
A nie pomyliłeś filmów to jest ta wersja z lat 80 tych może myślisz że wpisujesz swoje pytanie w dziale dla filmu ''Coś '' ale prequelu z 2011 roku?
Właśnie ja też sądziłem, że albo mylisz te 2 filmy albo jesteś trollem i po prostu prowokujesz. Wygląda na to że oglądałeś film którego... nikt inny nie widział. Przynajmniej na tym forum. Ja bymajmniej nie słyszałem o takiej produkcji i to aż tak wiernej kopii. Ale może ktoś?
Surowy specjalnie założył konto na filmwebie, a Ty nie zauważasz jego posta? :P Chyba trafił w dziesiątkę..
To jest ten z 51 roku, znam go i znajduje się w bazie danych. Czyli nie tego szukam
My fault, spojrzałem odruchowo na nawias na tej wikipedii :P Wpisz na google terminy, które Ci się kojarzą z tym filmem. Mój brat znalazł w ten sposób film "People under the stairs" wpisując np. "demoniczny pies" i gdzieś na stronie był ranking psów z horrorów :)
jesli mowisz serio i chcesz pomocy to ku*wa opisz ten film jakas konkretna scene ktora pamietasz albo lokacje az takich geniuszy tu nie ma
Niemal identyczny. Czyli biegun, śnieg, obcy podobny do cosia. Scena którą pamiętam, to brodaty koleś wychodzący z czerwonego kontenera postawionego na palach wbitych w lód. (nie jest to ten odcinek Z archiwum X )
a podobne w sensie biegun, śnieg itd to http://www.filmweb.pl/film/Czasami+wracaj%C4%85...+po+wi%C4%99cej-1999-162009 , może to 1999 ale zobacz. Pozdrawiam wiem jak to jest szukać jakiegoś filmu z dzieciństwa ;)