Ja myślę , że gdy Kurt Rusel niszczył to coś to wtedy murzyn , który miał ich ubezpieczać gdzieś zniknął. Gdy się pojawił to wydaje mi się , że był zarażony przez tą istotę. I gdy ogień zgasł zabił Kurta Russela i ponownie się zamroził....
Plusem tego filmu jest właśnie fakt, że nie wiadomo co się później stało z McReadym i Childsem. Jeśli miałbym snuć domysły, to zgadzam się z Tobą. Wg mnie Childs był już tym Czymś i McReady już to wiedział.
Jedno jest wiadome na pewno, otóż końcówka jest pesymistyczna.Zakładając że Childs jest zarażony to pewnie zabił Maca i sie zamroził. A jeśli obaj są zdrowi to i tak zamarzli.
Mówisz jedynie o interpretacji wg. twórców gry... osobiście mam inne zdanie na ten temat, takie jak osoby powyżej
jak by to wiedział to by zajebał Childsa. nie po to tyle sie pierdolił z o wiele wieksza wersją Cosia by taki chuj ostatecznie przezyl. film sie skonczyl i malo prawdopodobne ze mialoby sie cos jeszcze waznego stac, inaczej poprostu byloby to w filmie. poprostu zamarzli i tyle.