Od kilku lat próbuje znaleźć film, który mój tata widział wiele lat temu.. szukałam na filmwebie,
na imdb, po treści, po motywie zemsty i już nie wiem jak szukać.. Tyle co tata spamiętał:
Aktor podobny do Gregg'a Henry'ego jest właścicielem ziemi - chyba chce coś budować - ale
jedna z rodzin odmawia sprzedaży ziemi - on zleca zabicie tej rodziny - córka (podobno o
indiańskiej urodzie lub mulatka) zostaje z jakiegoś powodu oskarżona o śmierć rodziców i
trafia do więzienia - zaczyna ćwiczyć - staje się maszyną do zabijania - wychodzi na wolność -
"właściciel ziemi" wynajmuje zabójców ale ona spektakularnie wykańcza ich jednego po
drugim.
Błagam pomóżcie, kojarzycie taki film, może choć aktora jakiegoś? Jeszcze nigdy w życiu nie
zdarzyło mi się abym 'nie potrafiła czegoś zgooglować' i to nie daje mi spokoju
Reasumując HELP!!!
Hej wiem o jaki film Ci chodzi;D Oglądałam go te z moim tatą, ma go gdzieś na płycie to tylko kwestia czasu jak go znajdę :)
O MATKO NAPRAWDE??!!!!
ja już w międzyczasie byłam chyba na wszystkich forach "jaki to film" i nikt nie umiał pomóc
poszukasz?? ależ bym miała prezent na Dzień Ojca!
Normalnie stawiam flaszkę/czekoladę/sok warzywny (zależnie od upodobań niepotrzebne skreślić:D )
z góry dzięki!