PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=573838}
6,8 69 tys. ocen
6,8 10 1 68509
5,7 7 krytyków
Colombiana
powrót do forum filmu Colombiana

Na szczęscie nie musiałem płacic za ten film i radze wszystkim, aby omijali tę pozycję szerokim łukiem. Naprawdę nie byłem w stanie dostrzec ani jednego pozytywu w tym filmie. Sztampowa fabuła. Sceny akcji śmieszne. Zero napięcia. Same niedociągnięcia w momentach, w których głownej bohaterce udaję się uniknąć porażki. Dialogi w scenach które "miały wzruszać" groteskowe. Szkoda kasy. Idźcie na kręgle.

ocenił(a) film na 3
wikwoj

100% podpisuję się pod powyższą opinią. Dobrze, że wjazd do Atlanticu miałem za free, bo jakbym miał za oglądanie tego szajsu płacić, byłbym jeszcze bardziej niepocieszony. Akcje bardziej naciągane niż w ostatnim Transporterze, fabuła mocno standardowa, generalnie film do dupy. A już najgorsze były "poważne" dialogi bohaterki - kiedy to sala reagowała głupim smiechem...
LIPA LIPA LIPA!

ocenił(a) film na 5
Slimak_KissMyAss

dzięki, przekonaliście mnie, ze nie warto trwonić hajs na ten 'bajzel', chciałem wybrać się w przyszłym tygodniu po wypłacie. Tak to jest jak reżyser na siłę chcę tworzyć co raz to lepsze filmy :/ mimo to zobaczę, ale za darmo w internecie, albo gdzieś tam :)

wikwoj

Dokladnie Nic nowego i nic ciekawego ten film nie wnosi. Podobnych a dużo ciekawszych filmów jest cała masa.

ocenił(a) film na 6
milenasy

Dobra, skuszony reklamami miałem iść na ten film. Teraz już wiem, że przynajmniej zaoszczędzę kilkanaście/dziąt zł.. a co ważniejsze trochę czasu.

wikwoj

Mi tam się naprawdę podobał ;)
polecam daje 8/10

ocenił(a) film na 7
wikwoj

no tak może rewelacji nie było ale nie był też taki żal moja oólna ocena to 7/10 poprostu dobry nie bardzo nie mało taki zwyczajny bez zachwytu

ocenił(a) film na 1
supermili

Dość duża ale każdy ma inny gust

wikwoj

"Pamiętacie dziewczynkę z leona zawodowca?" pAtHeTiC

ocenił(a) film na 7
wikwoj

Tak to już jest, że jak coś jest za darmo to tego nie doceniamy ;) film przyzwoity, fabuła na dosyć dobrym poziomie, nie zawiodłem się. Never forget where you came from ...