PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=573838}
6,8 69 tys. ocen
6,8 10 1 68509
5,7 7 krytyków
Colombiana
powrót do forum filmu Colombiana

Przestaje mi się chcieć czytać wasze nudne opisy i obciachowe narzekania.
Nie mówię o tym by zachwalać jakiś film jeśli wychodzicie z kina niezadowoleni, ale obiektywniej. Może nie wasz klimat. Podajcie i wady i zalety, a nie lutujecie ocenę 1/10 albo 2/10. Potem jakiego filmu by człowiek nie otworzył widzi 1/10 bo jakiemuś krytykowi za pięć groszy nie pasowało. COLOMBIANY jeszcze nie widziałem więc nie odnoszę się do tego filmu tylko ogólnie.

TCWolf82

Ja widziałem trailer i był tak żałosny, że w życiu na taki szajs kasy nie wydam.

0wner2

Faktycznie nic specjalnego .... :-(

ocenił(a) film na 10
0wner2

A JA WIDZIALEM TRILER I BARDZO CHCE ZOBACZYĆ TEN FILM !!! :PPPPPPP

ocenił(a) film na 1
TCWolf82

Nikt ci nie każe ich czytać .
Film strata czasu (moim zdaniem)

ocenił(a) film na 5
Kileeer

Ciekawe jak byś ocenił "Alone in the Dark", "Dom Śmierci" czy "BloodRayne" Uwe Bolla????? -100/10?! Nie Tobie by się pewnie podobało tak? Chciałem tylko obiektywnej opinii na temat filmu. Twoja odpowiedź wraz z oceną to oburzenie piętnastolatka, więc nie jest miarodajna raczej.

TCWolf82

Raczej nie ma czegoś takiego jak obiektywna opinia, ale chyba wiem o co Ci chodzi. W postach brakuje argumentacji, wyodrębnienia plusów i minusów. Zgadzam się, wrzucenie oceny i stwierdzenie, że coś jest gniotem bez uzasadnienia niespecjalnie pomaga innym w wyborze filmu. Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 1
ocenił(a) film na 3
TCWolf82

Obiektywnie zasługuje na 3-510. Nie wiecej. O wyżej niż, OK, średni nie ma mowy.
Bardziej obciachowe jest dla mnie jak ludzie zachwalają denne filmy stawiajac 10.

Alex_Tyler

Alex Tyler dał 3/10 to znaczy że film jest spoko.