PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=573838}
6,8 69 tys. ocen
6,8 10 1 68509
5,7 7 krytyków
Colombiana
powrót do forum filmu Colombiana

"...Każde słowo, rysunek szminką... Wszystko ma być na głównych stronach gazet w całym kraju.
Jeśli wiadomość nie jest dla nas, zobaczy ją ten, do kogo jest zaadresowana..."
Trochę mi się to kupy nie trzyma.
Przecież ta wiadomość mogła być, no nie wiem, jakaś szkodliwa, czy jakby to powiedzieć i raczej
powinni zrobić tak, załóżmy, żeby ktoś się nie dowiedział.
No chyba, że to tylko ja tak myślę.

ocenił(a) film na 5
ardnaskela_filmaniak

W tym filmie ilość głupot tak biła po oczach i uszach że w pewnym momencie w ogóle zacząłem je olewać. I o ile nie jestem kimś kto by się jakoś nadmiernie czepiał tak tutaj już nie wytrzymałem.

yeti89

Ja też się nie czepiam.
Zazwyczaj nie zwracam uwagi na drobne szczegóły czy potknięcia, ale akurat jak coś poważnego, to nie sposób.
Znasz w ogóle jakieś ciekawe podobne filmy?

ocenił(a) film na 5
ardnaskela_filmaniak

Podobne to może być ciężko;/ no chyba że motyw zemsty to jakieś oczywiste pozycje jak kill bill albo człowiek pies ale ogólnie to nie jestem fanem tego gatunku i nie pomogę zbyt wiele;)

yeti89

Aha.
Mi się z tym kojarzy "Naked Weapon" albo nawet i "Nikita" lub "Hunted" /serial/, ten tak troszkę.
Ogólnie to ja też oglądam produkcje sci-fi, więc jak znasz coś ciekawego, to możesz zapodać :).
Ale bardziej w typie "The X Files"/"Fringe", a nie gwiezdnych wojen typu "Battlestar Galactica", chociaż zamierzam z ciekawości zobaczyć. Kto wie, może się przekonam :).

ocenił(a) film na 5
ardnaskela_filmaniak

Z archiwum x zacząłem oglądać od początku i powoli, powoli lecę sezon za sezonem. Świetny serial tylko tam tyle jest do obejrzenia że sam nie wiem kiedy skończę...
Z sci-fi to lubię generalnie klasykę jak obcy,mechaniczna pomarańcza czy naprawdę niezłe gwiezdne wojny;D Chociaż z tych nowych filmów jest kilka fajnych jak dystrykt 9 czy incepcja.
Czyli nic oryginalnego nie napisałem;P