PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=573838}
6,8 69 tys. ocen
6,8 10 1 68509
5,7 7 krytyków
Colombiana
powrót do forum filmu Colombiana

Uważam, że wybór końcowej piosenki to jak wisienka na gównie. Osobiście kocham ten
utwór i mnie strasznie zabolało, że sobie nim ktoś tak podciera tyłek.

Film słaby, poza prześwitującą bluzką głównej bohaterki nie wiele wnosi w temacie 'zemsty'.
Poza tym cała masa bzdurnych, nielogicznych rozwiązań. Typu motyw z psami na końcu.

ocenił(a) film na 1
Hilarious

TRUE! z Cashem przesada

Hilarious

True story. Takie gówno tylko zeszmaci piękny utwór.

ocenił(a) film na 3
Hilarious

W pełni się zgadzam! A 3 gwiazdki daje tylko za Casha, bo mimo tego, że nie pasuje, to znacznie podnosi ocenę.

ocenił(a) film na 6
porzyc

Nie pasuje? Znacie tekst piosenki? Idealnie pasuje poprzez wymowę. Oceniam na 6 bo tragedii nie było. Ocena 1? 3? Mimo tego, że film słaby to montaż, zdjęcia i soundtrack są przyzwoite. Caniball Holocaust, lub włoski remake Predatora zasługują bardziej na niższą ocenę.

ocenił(a) film na 3
axsas

Nie pasuje, nie przez wymowę a przez zestawienie arcydzieła z tworem bardzo przeciętnym...
Jakby używali obrazów Da Vinciego w Modzie na sukces, też by mi nie pasowało ;)

A o filmach, które wg Ciebie zasługują na niższą ocenę na całe szczęście w życiu nie słyszałem ;)

ocenił(a) film na 6
porzyc

Spadkobierca dorobku Johnnego Casha wyraził zgodę na wykorzystanie piosenki. Widocznie uznał, że piosenka się nadaje (bo kasy z tego dużo nie ma). Kawałek jest na tyle wyjątkowy, że sam się obroni.