PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=573838}
6,8 69 tys. ocen
6,8 10 1 68509
5,7 7 krytyków
Colombiana
powrót do forum filmu Colombiana

oczekiwalem akcji przez caly film , dobrze planowanych zasadzek , urody Zoe , krwawej zemsty i wszystko to bylo w tym filmie , jako minus moglbym powiedziec ze sciezka dzwiekowa mogla by byc lepiej dobrana ale to tylko wylacznie moje zdanie .

Podsumowujac dobre kino akcji :)

BialyZorro

w zupełności się zgadzam, pomijając muzyka bo moim zdaniem była awesome!;)
Zoe genialna:> Klimat Leona Zawodowca, dużo akcji itd itp Dużo lepszy od np. Hanny ten film nie rozczarował.
CM: 8/10

ocenił(a) film na 8
CezaryMaksymilczuk

Hanna , wlasnie zastanawialem sie kilka dni temu czy wogole jest to film warty obejrzenia ?!

ocenił(a) film na 6
BialyZorro

hej jesli szukasz czystej akcji to hanna nie (mi sie osobiscie hanna bardziej podobala). dla mnie colombiana czasami wydawala sie troche na sile - zeby wlasnie sie podpasowac pod to "akcja, fajna dupa, zemsta" ;))

digitally

Hanna jak dla mnie ma rewelacyjny początek, ale im dalej tym gorzej, a końcówka to już taka strasznie nijaka jak to użyłeś tutaj "na siłę"

BialyZorro

Film warty obejrzenia.Osobiście podobała mi się scena z basenem i rekinami,jak szła pod szkłem.Moim skromnym zdaniem jeden z lepszych filmów tego typu.

ocenił(a) film na 7
BialyZorro

Zgadzam się z autorem postu. Czysta, bezpardonowa nawalanka. Podobało mi się, że główna bohaterka była bezkompromisowa. Nie przeżywała tego jak mrówka okres, że kogoś zabiła, albo że kogoś zabić musi. Po trupach do celu, i o to chodzi :]