rezyser naprawde puscil wodze fantazji. niedlugo dzieci 5 letnie beda zabijac w piaskownicach
Jeśli się nie mylę to już dawno były i są filmy w których dzieci zabijają no może nie 5 letnie.......ale roczne tak ;P
No, kobieta jako seryjny morderca... Tak bardzo nieprawdopodobne...
Katherine Knight, Aileen Wuornos, Tillie Klimek, Belle Gunness, Juana Barraza, czy legendarna Elżbieta Batory to tylko kilka przykładów, więc najpierw polecam nabyć trochę wiedzy (taka podpowiedź, w internecie jest jej bardzo dużo i to za darmo), bo jak się pisze takie debilizmy to aż przykro się to czyta...
no a teraz wez sobie proporcje. ocenie ze 90 lub nawet wiecej procent seryjnych mordercow to mezczyzni. rzadko bywa inaczej. takie sa fakty
jak w filmie mężczyzna jest fryzjerem to reżyser też puszcza wodze fantazji? Jak film jest o astronautach to reżyser również wykazał się niekompetencją, bo przecież 90% społeczeństwa to nie są astronauci. Twoje argumenty są wyjątkowo niemądre.
Dziwnie definiujesz sobie 'puszczenie wodzy fantazji'.
Co tu do rzeczy mają proporcje? No ale dobra, skoro postarałeś się wymyślić chociaż jakikolwiek (mimo wszystko marny) 'argument', to proszę, oto i odpowiedź:
No a teraz weź sobie proporcje. W 90% lub nawet większej ilości filmów seryjnych morderców grają mężczyźni. Rzadko bywa inaczej, takie są fakty.
... Rzadko bywa inaczej ...
... Rzadko bywa ...
... BYWA ...
No właśnie. BYWA. I to jest właśnie jeden z takich filmów, więc nie wiem o co masz w ogóle pretensje? No i może to jest tylko moje takie heteroseksualne 'skrzywienie', ale jednak wolę widzieć na ekranie ładną dziewoję, niż spoconego mięśniaka.
A wracając do pierwszego zdania. Jakie jest w takim razie twoje zdanie na temat filmów stricte z gatunków fantasy, czy sci-fi, bo to dopiero tam twórcy puszczają wodze fantazji. A nie w filmie akcji bazującym na zemście w którym na miejscu protagonisty mamy postać żeńską a nie męską.
Co się kolego czepiasz, mamy równouprawnienie:) Filmu nie oglądałem (ale planuję) więc na temat fabuły nie mogę się wypowiedzieć, ale wydaje mi się że "kobieta jako seryjny morderca" to bardzo ciekawe ubarwienie... w końcu ile można w tej roli oglądać facetów??:)
Aha... czyli kobieta nie może być seryjnym mordercą?? nie wiem o co ci chodzi.. jesteś dziwny.