PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=573838}
6,8 69 tys. ocen
6,8 10 1 68509
5,7 7 krytyków
Colombiana
powrót do forum filmu Colombiana

slaby film

ocenił(a) film na 4

3/10 za akcje,film slaby momentami irytujacy:)

ocenił(a) film na 3
dawid25

Dokładnie. Zasnąłem na nim jak mi się to b. rzadko zdarza... 3/10 również

ocenił(a) film na 8
ledluk

trzeba było się nie masturbować na scenach miłosnych to byś miał siłę oglądać

ocenił(a) film na 3
ThePunisheR28

nie mierz wszystkich swoją miara małolat. To ze walisz konia na bieliznę matki przy Colombinie to nie znaczy ze każdy tak robi

ocenił(a) film na 8
ledluk

po twojej odpowiedzi obrażającej moją mamę już widać kto jest dzieckiem ;)

ocenił(a) film na 7
ThePunisheR28

nie jestem do końca przekonany czy zoe Saldana udźwignęła tą rolę. Film ogólnie dobry jednak trochę przewidywalny.

ocenił(a) film na 8
lolek2417

ale przyznaj lolek2417 że końcówka mocna :D ja myslałem że właśnie będzie jak zawsze że podłozyła bombę i wciśnie guzik a tu niespodzianka dwa pieski :D tego się nikt nei spodziewał na pewno ;)

ocenił(a) film na 1
ThePunisheR28

końcówka dla przygłupów tak samo jak i cały film, lubię filmy akcji ,ale ten film to dno i 10 metrów mułu,
opcja z psami w furgonetce, to jak dać napis zamiast tej sceny ,,widz to przygłup i jak coś wygląda efektownie to przymknie oko" albo akcja w łazience zamiast posłać mu kulkę to się bawią w jakiś mortal kombat dla ubogich, dobry film charakteryzuję sie tym że jak się ma kogoś zabić to się to robi a nie robi z tego szopkę, aha zapomniałem o jej kombinezonie pod celą gdzie go trzymała w waginie ??
pozdrawiam widzów takiego kina, ale ja nie uznaję takie syfu, ponieważ ten film to SYF

ocenił(a) film na 8
spokozboru

Każdy ma prawo do swojej oceny, mnie się film podobał. A Ty spokozboru podaj mi tytuł chociaż jednego filmu akcji gdzie nei ma żadnych błędów. Wa każdym filmie coś się znajdzie. Ty pewnie wyobrażałeś sobie końcówkę z dobrym zakończeniem że wezmą ślub z tym jej chłopakiem zbudują dom i kupią psa, niestety muszę Cie rozczarować to film akcji tam musi się coś dziać jakby go kropnęła byłoby po wszystkim a tak jeszcze 5 minut akcji. Z tym kombinezonem co wspomniałeś miałeś coś takiego w ręce w ogółe?? widać nie to jest tak elastyczne i cienkie że owszem mogłaby go schować do pochwy lub po prostu włożyć do kieszeni ale ona miała już go na sobie owinięte wokół pasa a nogawki podciągnięte pod spódniczkę. Tylko że Ty tego nie widziałeś bo w tym czasie jak ściągnęła stanik to dochodziłeś z małym strażakiem. ;) radzę dokładniej oglądać filmy i mieć trochę obiektywizmu oraz dystansu. pozdro

ocenił(a) film na 1
ThePunisheR28

wczoraj myślałem, że się zagalopowałem z tymi przygłupami, teraz wiem że jednak nie i napisałem prawdę. no właśnie film akcji ma nie oznaczać, nielogicznych i kretyńskich scen. ,,Ty pewnie wyobrażałeś sobie końcówkę z dobrym zakończeniem że wezmą ślub z tym jej chłopakiem zbudują dom i kupią psa", wiesz wyobrażałem sobie ,że będzie trochę logiki, wiesz jakby nasza bohaterka była spiderman albo x-man to dałbym nawet 4 ,ale ona jest zwykła kobieta i biorąc pod uwagę ,że byłaby mega pro super zabójczynią nie jest w stanie zabijać chłopów pod podłogą ,a po 5 sekundach być na balkonie i znowu eliminować tych złych, poza tym ten film jest głupiutki i przewidywalny jak zobaczyłem basen z rekinami, to już wiedziałem ,że grubas się w nim przekręci oczywiście nagryziony przez ryby. chciałeś dobre filmy akcji: Kill Bill 1 i 2, człowiek pies, elitarni 1 i 2, crank 1, a fakt że sugerujesz że jestem onanistą oznacza kolejny raz że jesteś przygłupem. haha poza tym głodnemu chleb na myśli, po twojej sugestii jestem niemal pewny, że to ty jednak dochodziłeś gdzieś tam z kimś.

ocenił(a) film na 8
spokozboru

Owszem bardzo często "dochodzę" ze moja dziewczyna, nie muszę się uciekać jak "inni" do masturbacji przed filmem, teraz nie zgrywaj skruszonego w swojej pierwszej wypowiedzi obraziłeś część widowni której się film podobał a teraz próbujesz trochę zmniejszyć swoją głupia wypowiedź innymi argumentami które wziąłeś nie wiadomo skąd. kill bil hmm mogę Ci tyle powiedzieć o tym filmie, że mnie się nie podobał przynajmniej z jednego powodu a mianowicie gatunkiem tego filmu jest Thriller, Akcja a to bujda i to straszna, fakt akcja jest ale to żaden thriller a raczej science fiction i Ty śmiesz mi mówić że colombiana jest nie logiczna boże kochany przynajmniej Cataleya Restrepo nie wyszła z trumny 1,5 m pod ziemią używając do tego tylko swojej drobniutkiej pięści każda scena w tym filmie jest po prostu totalną bajką ale ja nie piszę że tym którym się podoba ten film to debile co na kinie się nie znają bo to tylko by dowiodło że nie potrafię oceniać obiektywnie a Twoja ocena wyraźnie jest subiektywna. Ja kończę ten do niczego prowadzący temat a Tobie radzę na przyszłość przemyśleć za i przeciw Twoich wypowiedzi. pozdro

ocenił(a) film na 1
ThePunisheR28

wiesz mało mnie obchodzi twoje życie prywatne i twoja dziewczyna, odnośnie samogwałtów to 2 osobom coś w tej sprawie próbujesz na siłę wytknąć więc sytuację mam klarowną, odnośnie kill billa jak gatunku to fakt że na filmwebie pisze że to thriller wcale do mnie nie trafia. jak by tam było napisane że to komedia romantyczna też byś się tym zasugerował?? aha i kill bill to bajka ale jaka piękna, a columbiana to kupa dla przygłupów którzy wytykają innym masturbację i chwalą się sowim życiem seksualnym na portalu o filmach. i wcale cię nie pozdrawiam bo jesteś mega żałosny

ocenił(a) film na 7
spokozboru

hahahahaaa, nie mogę, co to za łeb rzuca różowym rowerkiem na twoim avatarze??

lolek2417

Bardzo przypominał mi Hitmana a do Pani Zoe S. mam słabość ;P

ocenił(a) film na 8
ThePunisheR28

Hahaha kapitalnie ujęte :D

użytkownik usunięty
dawid25

Ja dałam 1. Wytrzymałam aż 25 min, czegoś tak głupiego w życiu jeszcze nie widziałam

ocenił(a) film na 4

Z tymi dwoma pieskami to już szczyt głupoty i absurdu, ale takich żenujących scenek było wiele, a właściwie to prawie wszystkie. Reżyser się ośmieszył tą nieudaną próbą niby "ciekawych/nietypowych" egzekucji poszczególnych wrogów. No a z thrillerem to nie ma nic wspólnego. 4/10, słaba ta bajka.