PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=573838}
6,8 69 tys. ocen
6,8 10 1 68509
5,7 7 krytyków
Colombiana
powrót do forum filmu Colombiana

kto widzial przed tym filmem duzy szyb wentylacyjny ktorym mzna wyjsc prosto z celi na zewnatrz?

ocenił(a) film na 2
kratkatom

Film ogólnie pełen niedorzeczności z naiwnymi i naciąganymi rozwiązaniami. Im dłużej się go oglądało, tym bardziej irytował.

ocenił(a) film na 7
Torain

tak, dokładnie tak myślałam cały film - morze niedorzeczności :) dla mnie film w konwencji "kevin sam w domu" w wersji hard. o krok przed <Tobą> i o krok przed rzeczywistością :)

ocenił(a) film na 2
duerre

W scenie więziennej jest całe mnóstwo niedorzeczność i błędów logicznych, po spowodowaniu wypadku po pijanemu na komendzie nikt nie zbadał jej poziomu alkoholu tylko od razu położyli ją spać, precyzyjny i wyliczony co do sekundy plan zawodowej zabójczyni opiera się na założeniu że może akurat przyniosą jej do celi kawę i to jeszcze z łyżeczką, oraz na tym że jak już wyjdzie z celi to może akurat w tym momencie strażnikowi zachce się iść do wc. Ogólnie film jest do bólu wtórny i przewidywalny, takie marne popłuczyny po "Leonie".

ocenił(a) film na 7
Brat_Stali

A propos tegoż filmu. Zastanawiam się jakie inne filmy w tym typie są. Wiem ze oglądałam a nie mogę sobie przypomnieć. Właśnie w konwencji "główny bohater o krok przed wszystkimi". Znacie?

duerre

Drugi sezon Prison Break.

ocenił(a) film na 3
kratkatom

i łyżeczka zostawiona w kubku , gdzie się nawet sznurówki aresztowanemu zabiera .masakra film .luc besson powinien wziąć sobie dłuższy urlop, popada w rutynę pisząc scenariusze. być może tylko ja mam takie skojarzenia , ale w tym filmie było coś z Nikity i Leona,jak dla mnie zbyt wiele.tyle ,że te dwa były mistrzowskie . kolejny film z serii samotny mściciel.

kratkatom

ja też widzę te niedociągnięcia ale nie skreślam przez to filmu. Na prawdę macie przefjdebane życie jak tak do wszystkiego podchodzicie

Maxter69

Nieprawda. Po prostu mają większe wymagania i nie tolerują wszystkich popłuczyn. Jak dla mnie jest to pozytywne zjawisko.

użytkownik usunięty
kratkatom

Pamiętam jak Bond o ile mnie pamięć nie myli w "Dr. No" wydostał się tak z pomieszczenia w którym go więziono;)