PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=550149}
6,8 5,8 tys. ocen
6,8 10 1 5842
Country Strong
powrót do forum filmu Country Strong

Nie wiem czy tak łatwo można umrzeć. Dosyć szybko ją odnaleźli po wzięciu leków, a
jeszcze miała wszystkie butelki po nich na stole,więc chyba nie problem z przeczyszczeniem
żołądka. Myślę że lepiej by było gdyby jej się poukładało z mężem, a to tamtej parze nie
musi wyjść.

hucia

moze bys tak z laski swojej nie zdradzala zakonczenia ! niekoniecznie mam ochote znac zakonczenie filmu przed jego obejrzeniem !

paola_i

nie krytukuj jej tu sie pisze o filmie po projekcji a nie przed, wyrazila swoje zdanie i tyle. A jak chcialas znac tresc o czym jest film, to czytaj tylko opisy ...

jack666

Zaraz zaraz, od kiedy piszemy tylko o filmach po obejrzeniu? Ja często czytam sobie opinię przed zabraniem się do kina bądź obejrzeniem filmu w domu, pomaga mi to często wybrać np. film na który pójść warto. Nie zawsze wypowiedzi zawierają spoilery, a jak już zawierają, dobrze byłoby o nich ostrzegać. Zgadzam się z paola_i chociaż po tytule tematu można było się spoilerów spodziewać.

ocenił(a) film na 7
hucia

Cóż, jej organizm był już bardzo wyniszczony, przecież co scenę była upita jak bela, plus tabletki. Wyniszczało jej się wszystko już przez długi czas. Nie problem wziąć kilka tabletek więcej i popić czymś mocniejszym.
Uważam że to zakończenie było potrzebne by film wywarł takie wrażenie na jakim zależało reżyserom.
Z własnego doświadczenia wiem, że jeżeli film skończyłby się inaczej tak jak to opisałaś to pewnie uznałabym go za kolejną przesłodzoną opowieść dla fanek Hany Montany.

Moim zdaniem mimo że zakończenie okrutne i smutne to potrzebne. A refleksje niezapomniane (przynajmniej w moim wypadku).