PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=492554}

Cudowne ręce: Opowieść o Benie Carsonie

Gifted Hands: The Ben Carson Story
2009
7,3 7,5 tys. ocen
7,3 10 1 7547
5,5 2 krytyków
Cudowne ręce: Opowieść o Benie Carsonie
powrót do forum filmu Cudowne ręce: Opowieść o Benie Carsonie

film zapowiadał sie dobrze, ale tak przesłodzonej i bezkompromisowej drogi kariery dawno nie widziałem, ani o niej nie słyszałem.
film zdecydowanie ponizej poziomu oczekiwan, max 3 pkt. bo jakos wysiedziałem na nim do konca seansu.

ravek74

Dziwie ci się chłopie że wysiedziałeś do końca na filmie któremu dałeś 3 pkt- szacun :)

ocenił(a) film na 7
Dankan11

Ja mam sporo filmów tak ocenionych i niżej, kwestia zasad. Jeśli ktoś ma rozum (nie mówiąc już bardziej dosłownie) to ocenia tylko film obejrzany w całości. A jeśli się chce ostrzec innych przed danym filmem oceniając go nisko, to trzeba się przemęczyć do końca, to konsekwencja logicznego i rozumnego podejścia. Niestety coraz więcej tu takich, którzy potrafią nawet ocenić 20 minut danego filmu, także ode mnie też szacun w imię wymierającego gatunku ludzi myślących. Też mi się wydaje, że film był trochę przesłodzony, ale całość oceniam dobrze, bo film jest ciekawy i w dużej mierze życiowy.

ocenił(a) film na 6
uwieziona

ja sie tez zawiodlem.. milo cube zobaczyc w dobrej roli i milo wiedziec ze ciagle jak chce to potrafi cos pograc a nie biegac z pistoletem w kijowych sensacyjniakach.. ale przede wszystkim cuby wcale duzo w tym filmie nie ma... polowa filmu jest poswiecona na dziecinstwo glownego bohatera... nie rozumiem zupelnie czemu te proporcje tak dobrano ze np tyle jest o podstawowce i ogolniaku a potem uczelnie i staz to przelecial w sekunde... wyszla z tego bardziej opowiesc o tym jak to kazdy dzieciak moze byc kim tylko chce jesli zabierze sie do pracy... a mial byc biograficzny o chirurgu.. do tego filmik jest nawet jak na telewizyjne standardy troche banalny, pomnikowy i nieznosnie familijny..

michostr86

ja dopiero będę oglądać- muszę nadrobić zaległości, bo dopiero założyłem telewizję po przeprowadzce. Jeśli ktoś również nie miał okazji zobaczyć to film jest nadawany na HBO HD w telewizji n- kanał 60