miałem szczęśice dostać ten film za jedyne 6 zł (6 zł za ten film moim zdaniem to przestępstwo)
Mnie udało się kupić jeszcze taniej, leżał w stosie przecenionych dvd po 5,50 złotych za sztukę... Wraz z "Człowiekiem z ksieżyca" kupiłem w tej samej cenie jeszcze trzy inne świetne filmy.
Jak ja sie ucieszylem gdy zobaczylem w sklepie ze jest taki tani! Od razu kupilem.
To witam w klubie :) 5,99 w Auchan, przynajmniej w Płocku :-) Gnać bo sklepu bo naprawdę warto!! Piękny film i bardzo mądre zakończenie. I niech was nie odstrasza Carrey :-) WARTO
Otóż to! Gdy napisałeś o Auchanie, przypomniało mi się, że w moim swego czasu sprzedawali filmy dvd na... wagę. Gdy to zobaczyłem, nie mogłem uwierzyć. Wielki, metalowy kosz z mnóstwem filmów, a obok prawdziwa waga i wywieszka z ceną za kilogram płyt. Nie pamiętam, jaka ta cena była, zapamiętałem tylko, że "Gra" z Michaelem Douglasem kosztowała niecałe 20 złotych - zważyłem ją osobiście. Wyszło aż tyle, bo akurat ten film miał grube i dość ciężkie pudełko :-)
Ja kupiłam za 5.99 w Geant. Jak dla mnie to naprawdę przestępstwo. Film jednego z najlepszych reżyserów wszechczasów sprzedają za niecałe 6 zł. Nie wiadomo czy cieszyć się czy płakać.
A film naprawdę świetny.
No to witam w klubie=). Też udało mi się go kupić za niecałe 6 zł. Trochę to żenujące....
Załóżmy klub, będziemy mieć zniżki na kręgle =). W sumie, filmik jest świetny=) i nie wiem, dlaczego taki tani.
Kocham ten film, więc innej możliwości to DVD nie miało, natychmiast powędrował do mojego wózka :) Tylko 5 zeta, bo nie ma dodatków. Ale z drugiej strony- to sam film ma wielką wartość artystyczną.