PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=526137}

Czarny łabędź

Black Swan
2010
7,7 375 tys. ocen
7,7 10 1 375431
7,4 68 krytyków
Czarny łabędź
powrót do forum filmu Czarny łabędź

Cóż za wariacja. Muzyka z tego filmu jest tutaj rolą główną. I przedstawiono ją dla oczu
fenomenalnie :). Tak rozumiem ten film.

ocenił(a) film na 8
klaudusia761212

Dołączam się do spuszczania nad filmem. Wysoce estetyczne cacko. Tylko, kurna, nie wiem czy i za drugim razem się spuszczę. Bo widziałam rzecz tylko raz w kinie, gdy było premierowo.

PeepingTom

Ty się spuść, a ja się podelektuje.

ocenił(a) film na 8
klaudusia761212

Spustem? :)

PeepingTom

A czyż nie rozmawiamy tu o filmie? ;>

ocenił(a) film na 8
klaudusia761212

Zabrzmiało dwuznacznie ;)

PeepingTom

Sam dwuznacznie zacząłeś ni o filmie ni o swojej chęci czegoś. :P

ocenił(a) film na 8
klaudusia761212

O filmie, o filmie, o tym, że był dobry i o wątpliwościach na temtat tego czy aby będzie równie dobry za drugim razem. Acha, i jestem kobietą ;)

PeepingTom

To nie jest film na dwa razy więc Cię dwukrotnie do spuszczenia nie doprowadzi :-P. Chyba że obejrzysz go z facetem ^^

klaudusia761212

No w końcu "Jezioro łabędzie", jej, niby jak mieli je inaczej przedstawić?

dragonjedark

Inni muzyką się tu nie interesują tylko problemami bohaterów.

klaudusia761212

No ale sama napisałaś: " Muzyka z tego filmu jest tutaj rolą główną. I przedstawiono ją dla oczu
fenomenalnie"
No a to nie tyle muzyka tylko balet. I skoro twierdzisz, że przedstawiono ją dla oczu fenomenalnie, to ja twierdzę, że to balet więc jak mieli go inaczej przedstawić? ;)
A co do przeżyć bohaterów to kłóci się to trochę z Twoim pierwszym postem. Chyba że to nie o Tobie, ciężko wyczuć intencje innych przez internet.

dragonjedark

Nie cały film był przecież Jeziorem Łabędzim. Z resztą, nie wiem dlaczego się uczepiłaś tak tego mojego komentarza, jeśli jest sprzeczny z Twoim to wystarczyło go wyrazić i amen.

klaudusia761212

To nie wiem gdzie jeszcze poza sceną dyskoteki muzyka była przedstawiona dla oczu. ;)

dragonjedark

Przez cały film przewija się muzyka. Którą można zobaczyć nie tylko usłyszeć.

klaudusia761212

Spoko. Widzę że mamy inny stopień wrażliwości albo inną budowę anatomiczną. :D