W sobote 28.11 seans Black Swan otwiera Camerimage w Bydgoszczy. Podobno są jeszcze bilety:). I będzie Aronofsky!
Chciałbym się wybrać. Ale w ciemno raczej nie :) Skąd masz informację o biletach?
Potwierdzam informacje autora tematu. :)) :D
http://www.pluscamerimage.pl/ tutaj poczytaj o biletach - nic nie jest napisane o tym, iż bilety zostały wyprzedane.
Z informacji tam zawartych wynika, że będą dostępne nawet przed seansem, ale poczytaj dokładnie.
Poczytałem :) Zadzwonię do Opery Novy jutro po 15 i spróbuję się czegoś dowiedzieć. Dzięki za info!
Ktoś z Was też ma zamiar się wybrać?
Sobota z braku czasu odpada, ale od niedzieli w Multikinie za free jest sporo seansów związanych z festivalem:)
Na te darmowe projekcje obowiązuje zasada kto pierwszy ten lepszy przed samym seansem?
Raczej nie ma szans na bilety na jutrzejszy pokaz, sam chciałem się wybrać, więc napisałem maila do sekretariatu Camerimage, odpowiedź jest taka: jutrzejsze pokazy są powiazane z gala Otwarcia, na które obowiązuja specjalne zaproszenia. Jesli ktos posiada kartę wstepu na cały festiwal i będa miejsca na sali będzie mógł w nich uczestniczyc.
Dla pewności jeszcze jutro zadzwonię, ale szanse są marne.
BlackStar ma rację! Byłem dziś w recepcji festiwalu, ale niczego się nie dowiedziałem. Dopiero po wykonaniu telefonu do biura dostałem informację, że pokaz jest zamknięty dla zwykłych śmiertelników. Jednym słowem, nas widzów, "wydymano"!