PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=526137}

Czarny łabędź

Black Swan
2010
7,7 375 tys. ocen
7,7 10 1 375431
7,4 68 krytyków
Czarny łabędź
powrót do forum filmu Czarny łabędź

W sobote 28.11 seans Black Swan otwiera Camerimage w Bydgoszczy. Podobno są jeszcze bilety:). I będzie Aronofsky!

ocenił(a) film na 9
aEnimek

Chciałbym się wybrać. Ale w ciemno raczej nie :) Skąd masz informację o biletach?

wf1992

Stronka Opery Nowa. Warto sprawdzić i przedzwonić.

ocenił(a) film na 10
wf1992

Potwierdzam informacje autora tematu. :)) :D

http://www.pluscamerimage.pl/ tutaj poczytaj o biletach - nic nie jest napisane o tym, iż bilety zostały wyprzedane.
Z informacji tam zawartych wynika, że będą dostępne nawet przed seansem, ale poczytaj dokładnie.

ocenił(a) film na 9
_zychu_

Poczytałem :) Zadzwonię do Opery Novy jutro po 15 i spróbuję się czegoś dowiedzieć. Dzięki za info!

Ktoś z Was też ma zamiar się wybrać?

wf1992

Sobota z braku czasu odpada, ale od niedzieli w Multikinie za free jest sporo seansów związanych z festivalem:)

ocenił(a) film na 10
aEnimek

Na te darmowe projekcje obowiązuje zasada kto pierwszy ten lepszy przed samym seansem?

wf1992

Będę obecny. Znaczy się, mam nadzieję, że będę. ^^ Oby do zobaczenia! :)

ocenił(a) film na 9
Galadh

Ja będę, nawet gdybym miał kampić na seans od 10 rano :)

ocenił(a) film na 8
aEnimek

Raczej nie ma szans na bilety na jutrzejszy pokaz, sam chciałem się wybrać, więc napisałem maila do sekretariatu Camerimage, odpowiedź jest taka: jutrzejsze pokazy są powiazane z gala Otwarcia, na które obowiązuja specjalne zaproszenia. Jesli ktos posiada kartę wstepu na cały festiwal i będa miejsca na sali będzie mógł w nich uczestniczyc.

Dla pewności jeszcze jutro zadzwonię, ale szanse są marne.

ocenił(a) film na 6
BlackStar

BlackStar ma rację! Byłem dziś w recepcji festiwalu, ale niczego się nie dowiedziałem. Dopiero po wykonaniu telefonu do biura dostałem informację, że pokaz jest zamknięty dla zwykłych śmiertelników. Jednym słowem, nas widzów, "wydymano"!

ocenił(a) film na 9
kAMSON

a mnie Darren przytulił

ocenił(a) film na 10
aEnimek

eh, też jestem niepocieszony z pokazu 'nie_dla_śmiertelnych'...trzeba czekac,czekac,czekac na premiere..