Po tych wszystkich zachwytach na temat "Czarnego Łabędzia" spodziewałam się nie wiadomo czego, a co dostałam? Taki sobie, przydługawy i niezbyt oryginalny film. Zawiodłam się srodze, ale w sumie czego się spodziewać po kolesiu, który reżyserował "Requiem dla snu".
A co do opisu- gdzie w tym filmie był "brutalny gwałt"?
Sama dalam 8-ke.Choc tak do konca mi sie nie podobal.Jednak jest porzadnie zrobiony i oryginalny.Przereklamowany,tak.Jesli wezmiesz pod uwage fakt,ze na fw siedza glownie mezczyzni,to zrozumiesz,ze wystawiaja wysoka ocene,bo mogli sobie popatrzec,jak jedna laska uprawia z druga seks oralny.Im sie to podoba.No coz.Dla psychicznego odreagowania polecam ci "Magic Mike".
Film uwazam za wybitne dzielo, ale nie o tym ma byc moja wypowiedz.
W Twojej wypowiedzi czuc jakis chory i zakompleksiony feminizm do tego poparty bzdurna i kompletnie chybiona argumentacja na temat seksu oralnego dwoch kobiet w stosunku do oceny filmu jako calosci.
Zaiste interesujace, ze ci sami mezczyzni, o ktorych piszesz za top1 wszechczasow uwazaja film, w ktorym wystepuja scenu gwaltu na mezczyznie (przez mezczyzn).
puk puk?
Odbierasz moje wypowiedzi bardzo subiektywnie i ja nie musze sie z toba zgadzac.Wiec prosze nie obrazaj mnie swoja mylna i chybiona interpretacja.Przypomne ci obowiazujaca nas wszystkich KONSTYTUCJE RZECZYPOSPOLITEJ POLSKIEJ,(Rozdział II WOLNOŚCI, PRAWA I OBOWIĄZKI CZŁOWIEKA I OBYWATELA-ZASADY OGÓLNE).Art. 32.2.Nikt nie może być dyskryminowany w życiu politycznym, społecznym lub gospodarczym z jakiejkolwiek przyczyny.Art. 33.1.Kobieta i mężczyzna w Rzeczypospolitej Polskiej mają równe prawa w życiu rodzinnym, politycznym, społecznym i gospodarczym.2)Kobieta i mężczyzna mają w szczególności równe prawo do kształcenia, zatrudnienia i awansów, do jednakowego wynagradzania za pracę jednakowej wartości, do zabezpieczenia społecznego oraz do zajmowania stanowisk, pełnienia funkcji oraz uzyskiwania godności publicznych i odznaczeń."
W momencie lesbijskiego seksu - z fabuły dość jasno wynika, że tak naprawdę Nina została wtedy wykorzystana przez matkę.