PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=526137}

Czarny łabędź

Black Swan
2010
7,7 375 tys. ocen
7,7 10 1 375448
7,4 68 krytyków
Czarny łabędź
powrót do forum filmu Czarny łabędź

Jezus Marian, film jest ZAJEBISTY! Nawet "Nieproszeni Goście" tak mi na psychę nie wpłyneli... Temat ogólnie dosyć tandetny jak na moje - balet, ale co z tego zrobili to już jest kurna magia. Jak to moja kumpela powiedziała po obejrzeniu tego filmu: "Zryty film, troche psychę ryje hohohohoohhhooo ale brawa dla reżysera", co najlepsze: powiedziała to osoba, która jest tak wytrzymała psychicznie na filmy, że żadne horrory na nią nie działają (jak już to mało które), więc głowa mała jak cholera. ;D Sama w paru momentach darłam mordę jak nie wiem. I nie wiedzieć czemu mało kto zauważył moment, w którym gdy główna bohaterka szukając mamy wchodzi do jej pracowni, największy obraz z lewej strony przenosi na nią wzrok... Brr, ciary mam do teraz jak tylko o tym pomyślę. Doszłam do wniosku, że główna bohaterka ma coś nieźle z banią, co jest najbardziej zajebiste w tym filmie. Rozkminy lecą jedna po drugiej. Włączając go spodziewałam się jakiejś nudnej tandety, ale na szczęście strasznie się pomyliłam. :)