PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=526137}

Czarny łabędź

Black Swan
2010
7,7 375 tys. ocen
7,7 10 1 375431
7,4 68 krytyków
Czarny łabędź
powrót do forum filmu Czarny łabędź

Zniesmaczył mnie widok Natali Portman ubranej w te buty co się zwą UGG. Te buty to szczyt chamstwa i prostactwa. Wiem, że ona nosi je bo jej ktoś każe, bo za to jej płacą, ale w końcu trzeba się szanować, nie?

ocenił(a) film na 9
Miler04

Trzeba się szanować??LOL Buty jak buty. Ona tam nie grała rozpieszczonej dziwki.

użytkownik usunięty
Miler04

Absolutnie niezgadzam sie ! Nie wolno sie szanować ! Niech swiat dowie sie jaki z niej prostak (absolutny brak szacunku dla portman za to co zrobiła) , miała pszecież wybur , mogła nie zakladac tych butuw ale nie... wielka gwiazda musała to zrobić . Teraz juz wiem jaki to podły czowiek , juz nigdy nie obejze z nia zadnego filmu........ Czy ona nie ma sumienia ? Mam nadzieie ze zaluje za to co zrobiła.

1/10 za zalozenie tych butuw

?????????????????????????????????? chyba mam omamy :/

annawalus

nie masz butuw

użytkownik usunięty
JelonekSeb

dokładnie

ocenił(a) film na 1

butuw dokładnie,założy je ,jak nakręcą Sequel,ale zamiast łabędź ia zagra prosię ,to co grzebie w nosie.

Staram się nie korzystać z bardzo modnego ostatnio sposobu wyrażania zaskoczenia, który się zwie "co ja pacze", ale czytając zawartość tego tematu naprawdę nie jestem w stanie znaleźć czegoś bardziej odpowiedniego...

A autorowi/autorce wypowiedzi zawierającej słowa takie jak: "butuw" i "wybur" polecam używanie Mozilli, bo ona jest przynajmniej w stanie wychwycić błędy ortograficzne (celowe lub nie)...

Finding_Neverland

Myślałam, że jako jedyna odniosłam identyczne wrażenie :/ na szczęście są jeszcze na filmwebie osoby, którym zależy na wymianie opinii na temat filmów, a nie na prześciganiu się w idiotycznych wpisach, które mają wkręcić innych ludzi do wymiany bzdur... ale niestety pewnie z tymi drugimi nie wygramy :P przenoszę się więc na tematy, z których coś wyniosę, a tu już nie wracam, bo nie chcę się denerwować ;)