Opowiedzcie mi samą końcówkę xD Bo zaczęłam oglądać, ale niestety nie mogłam dokończyć...
Ratują planetę przed najazdem obcych i wyruszają w podróż pełną przygód kajakiem po drodze mlecznej.
A tak serio to przemienia się w czarnego łabędzia i zjada samą siebie na scenie.
Nie obejrzałaś do końca, ale nie przeszkodziło Ci to ocenić filmu. Gratuluję.
A tak prawdę mówiąc, to czemu nie obejrzałaś do końca? Bo fakt faktem wytłumaczenie, że: "zaczęłam oglądać,ale niestety nie mogłam dokończyć" jest dość dziwne. Jak można oglądać film i do końca go nie zobaczyć i jeszcze o zgrozo ocenić, żaaaaaaaaaaal.
Akurat zakończenie powaliło mnie na kolana...
Jak możesz oceniać film bez obejrzenia go w całości? No jest to tylko zrozumiałe w przypadku gniotów.
W ostatniej scenie gościnnie wystąpił olaf lubaszenko i w końcu film nabrał odpowiedniego tempa i głębi.
lol widzę że nikt nie wpadł na to że dziewczyna mogła oglądać u znajomych i zdążyła, nie wiem, wyjść zanim film się skończył. na pewno oglądała lewą,trzęsącą się wersję z uciętą końcówką z torrentów mhm
Film zakończył się wspaniałym występem Niny oraz słowami "Perfekcyjna. Byłam perfekcyjna".