2 lesby sie macaja jedna jeczy - potem schizofreniczka psychiczna ma zwidy na pol filmu
nuda - troszke opery scen tanca przygotowan do tanca cwiczen = caly film
flaki z olejem nudy i kaszanka
Jak to cos dostanie oscara to ja zostane prezydentam polski po bronku
Na szczęście takie życzenie prędko się nie spełni. Po prostu nie jesteś otwarty na takie kino, to jest film psychologiczny (ukryty sens, zagadkowa fabuła, która ma wprowadzić widza w konsternację). Co do scen erotycznych, to jest to spójny element fabuły, widocznie nie uważałeś...
Skoro już czepiamy się konkretnych scen to dla mnie zakończenie tego snu z "poduszką" było jak z horroru klasy C. Takie miałem skojarzenie.
Dwie lesby się macają? No tak, przecież to balet. Nie jestem chyba złośliwa? ;-D
btw według mojej oceny ona nie była schizofreniczką tylko poprzez swoją obsesję na punkcie roli nabawiła się psychozy. dla tych co nie zrozumieli ten film to przestroga przed tym do czego może doprowadzić obsesyjne pragnienie czegoś. poza tymi scenami lesbijskimi które lekko mnie irytowały uważam film za genialny (9 ode mnie)
zgadzam sie załżycielem tematu.. Skąd te zachwyty? Ograne motywy podane w nieco innej formie i ludzie głupieją... Gniot. Jak ten film dostanie oscara to będzie porażka. Mam nadzieję, żę wygra "Jak zostać królem". Kawał porządnego filmu, wspaniałe aktorstwo i humor.
też jestem zniesmaczon tymi zachwytami, film ok ale gdzie mu do oscara?! dajcie spokój -.-
film jest faktycznie nudny <zieew> a historia wałkowana z miljun razy ;/ osobiście chciałbym bardzo, żeby to incepcja wygrała ale nie widzialem jeszcze 'jak zostać królem' więc stanowisko jest luźne.