PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=526137}

Czarny łabędź

Black Swan
2010
7,7 375 tys. ocen
7,7 10 1 375448
7,4 68 krytyków
Czarny łabędź
powrót do forum filmu Czarny łabędź

Muszę przyznać, że plakat robi wrażenie! Jest niepokojący i tajemniczy. Podobnie i zwiastun. Nie powiem, żebym był wielkim fanem baletu, choć nie jest tak, że go bardzo nie lubię. No, ale jak przystało na heteroseksualnego faceta, jestem wielkim fanem balerin! I to nie jest tak do końca żart, bo te kobiety to sam wdzięk i elegancja. Nawet i w "cywilu" "płyną" a nie idą leciutko muskając podłoże stopami. Są bardzo wysportowane, ale nie wyglądają jak facet z cyckami i bez...jak to ma często miejsce wśród sportsmenek. Znałem kiedyś jedną dość blisko, więc miałem okazję się przyjrzeć jak się porusza
A tak na poważnie: Obsada jest bardzo dobra, reżyser także. To może być filmowa uczta...

rejmons

Włączyłem DVD i... Dzielnie dotrwałem do mniej więcej połowy by polec gdzieś pod koniec! Czy na prawdę kino "nieżelazne" musi być aż tak nudne i niestrawne? Wyświechtane motywy rywalizacji pomiędzy konkurentkami w pracy przy których słowa "I love you" wypowiadane namiętnym szeptem na tle zachodu słońca brzmią jak coś oryginalnego i odkrywczego, kiepska gra aktorów, napuszone dialogi a wszystko poważne jak miny uczestników stypy po pogrzebie babci! LUUUUUDZIE!!!!!! LUZUUUUUUU!!!! Chciałem obejrzeć film a trafiłem na "świeckie" kazanie! Jeśli już chodzi o kazania to wolę swojego proboszcza który się choć stara być zabawny i inteligentny.....