PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=526137}

Czarny łabędź

Black Swan
2010
7,7 375 tys. ocen
7,7 10 1 375448
7,4 68 krytyków
Czarny łabędź
powrót do forum filmu Czarny łabędź

szok cóż za kreacja ale ona naprawę jest piękna młoda i z dużym talentem jak dla mnie film 10/10

użytkownik usunięty
bary116

Dokładnie to samo chciałem napisać, genialny film i genialna rola Portman! Jeśli dziewczyna nie dostanie Oscara to już na dobre oleję te całe amerykańskie ceremonie.

ocenił(a) film na 8

To, że Portman jest genialna, to wiedziałem od dawna, ale czuję, że świat odkrył nowa gwiazdę jaką jest Mila Kunis. Oglądałem ją w "Różowych latach `70" i "Księdze ocalenia". Tam również pokazała na co ją stać, a w tym filmie była po prostu genialna. Uwielbiam jej uśmiech. Słowianki już mają to do siebie, że są najbardziej czarujące ze wszystkich kobiet. A co do Winnony, to się bardzo zestarzała... ale cóż, taka kolej rzeczy.

użytkownik usunięty
bary116

Naprawdę się tam onanizuje? Coś tak słyszalam.Oż ty w dziuplę... Hi,hi,hi! Wstydziłaby się dziewucha. Nie no dobra - rozumiem sztuka wymaga poświęceń. Hi,hi,hi !

ocenił(a) film na 9

nawet jeśli poklikała sobie myszke na live to co tylko jej na zdrowie wyszło hee dokładnie sztuka wymaga poświeceń

użytkownik usunięty
emm79

I tak przy ludziach? No dobra - uciekam z tego tematu, bo ciągle chce mi się śmiać.

ocenił(a) film na 9
bary116

Dokładnie prosto po seansie SZoK !!! niesamowita Portmanka rewelacja!!!x4Dzizasss normalnie to musi byc oscar...wogle film niezle mi nabałaganił w głowie świetna muzyka i niezwykłe widowisko dla oka i ucha pięknie zostałem zaskoczony 100% normalnie jestem na etapie zakupu baletek...Polecam 9/10!!