szok cóż za kreacja ale ona naprawę jest piękna młoda i z dużym talentem jak dla mnie film 10/10
Dokładnie to samo chciałem napisać, genialny film i genialna rola Portman! Jeśli dziewczyna nie dostanie Oscara to już na dobre oleję te całe amerykańskie ceremonie.
To, że Portman jest genialna, to wiedziałem od dawna, ale czuję, że świat odkrył nowa gwiazdę jaką jest Mila Kunis. Oglądałem ją w "Różowych latach `70" i "Księdze ocalenia". Tam również pokazała na co ją stać, a w tym filmie była po prostu genialna. Uwielbiam jej uśmiech. Słowianki już mają to do siebie, że są najbardziej czarujące ze wszystkich kobiet. A co do Winnony, to się bardzo zestarzała... ale cóż, taka kolej rzeczy.
Naprawdę się tam onanizuje? Coś tak słyszalam.Oż ty w dziuplę... Hi,hi,hi! Wstydziłaby się dziewucha. Nie no dobra - rozumiem sztuka wymaga poświęceń. Hi,hi,hi !
nawet jeśli poklikała sobie myszke na live to co tylko jej na zdrowie wyszło hee dokładnie sztuka wymaga poświeceń
I tak przy ludziach? No dobra - uciekam z tego tematu, bo ciągle chce mi się śmiać.
Dokładnie prosto po seansie SZoK !!! niesamowita Portmanka rewelacja!!!x4Dzizasss normalnie to musi byc oscar...wogle film niezle mi nabałaganił w głowie świetna muzyka i niezwykłe widowisko dla oka i ucha pięknie zostałem zaskoczony 100% normalnie jestem na etapie zakupu baletek...Polecam 9/10!!